Tekil mesaj gösterimi
Alt 20 Kasım 2022, 17:23   #5
Er Şaban
Charismax
Yanıt: Neyi özlediniz sanal ortamlarda

Erşan Kuneri kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Geçtiğimiz aylarda kapanan bir IRC forumu mobil uygulamasını yazdırmıştı. Mobil uygulamanın yapıldığını ve marketlere yüklendiğini biliyorum ama hiç inceleme fırsatım olmadı. O forum da vBulletin'di. Ben mobil yazılımdan fazla anlamam, .apk kodlarını biraz bilsem de uygulama yazacak düzeyde değilim. Ücreti mukabilinde yazdıracak birini @Beatrice ve @Worgen ile konuşup bulabiliriz ama R10'da yapıyorlar. Tapatalk'a nazaran kesinlikle daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunacaktır mobil tarafında. Genel forumlarda da bir ilk olabilir. Tabii bunu görüp fikri apartan birileri çıkmazsa!

Xf' nin var biliyon demi ? Benimde mobil uygulamam var ? ilk dedin'de pwa kapalı bende belirli şeyleri satın almam gerekiyor aktif etmem için sadece..
Vbulletinde ilk olabilir bu arada ben ilk geldiğimde andorid studyo üzerinde uygulama kodladığımı söylemiştim r10'da ne işiniz var havale edersiniz ben ilgilenirim.. r10 havuz sadece ben ofislerini yuvalarını yerlerini bilirim bu işin merkezi burası.. yazıcıoğlu tarafında.. Reel bir sektör var demek istiyorum ciddi bir iş olarak..

Birde şunu edemeden geçemiycem biz hep vbulletin diyoruz ya bunu genel olarak anlıyorlar dışarıdan.. biz vb3'den bahsediyoruz.. 5' sürümden değil.. yoksa vb 5 yaygınlaşsa xenforo'yu öper diye düşünüyorum Bak bunda'da samimiyim..
Mesaj içerikleri, TF üyelerine özeldir
Yanıtın tamamını görüntülemek için oturum açabilir veya üye olabilirsiniz.
Mukasko tukka
Lehzen ahzen
Kabren mahzen

Alıntı ile Yanıt