Tekil mesaj gösterimi
Alt 21 Şubat 2026, 13:17   #2
Beatrice
Ruh HalimDusunceli
Yanıt: Şikayetleriniz

SeoS kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Forum dışı laf sokmalarınız konusunu kaldırın. Forum dışındaki adama laf ediyoruz bu da suç oluyor. O zaman konu neden var yoksa birileri laf edilmesi konusunda korumalı mı ?
Ben böyle şeyleri normalde yazmam ama ayıptır. He burada zaten artık ne bunları yazacağım ne başka şeyi nasıl olsa internette her şeyi yapabilecek imkanım gücüm olduğunu bilen bilir tek mecra burası değil kimseyi de rahatsız etmeyiz. Ama bu buraya yansımamalıydı. Bireysel bir platform başka yerlerin şubesi gibi algılanıyor yoksa.
Neyse iyi forumlar hayırlı ramazanlar herkes keyfine baksın.

Konu neden var, birileri mi korunuyor? demişsiniz ya; tam da bu algı oluşmasın diye var o konu. Kimsenin özel koruma zırhı yok. Mesele kişi değil, üslup. İmalı göndermeler yapılıp sonra da “forum dışıydı” denilince iş gri alana giriyor. Biz de o gri alanı netleştirmek için adım atıyoruz.
Madem forum dışı diyorsunuz, o zaman gerçekten forum dışında kalsın; burada yazılıp da sonra geri çekilen sözler olmasın diye bu başlık açıldı. Amacımız kimseyi susturmak değil, lafın adresini netleştirmek. Söylenecek söz varsa ilgili yerde, açıkça söylensin; imayla ortam gerilmesin. Kurallar kişiye göre değil, davranışa göre işler. Bu çizgiyi korumak da forum sahibi olarak benim sorumluluğum.
Keyifli forumlar.
Mesaj içerikleri, TF üyelerine özeldir
Yanıtın tamamını görüntülemek için oturum açabilir veya üye olabilirsiniz.

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.

"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."

Alıntı ile Yanıt