Tekil mesaj gösterimi
Alt 25 Kasım 2022, 10:29   #1
Çevrimdışı
DeepSilence
Banlı Üye
Honor Pad V8 Pro, Uygun Fiyatlı Tablet İçin Geri Sayım Başladı




Honor Pad V8 Pro, Uygun Fiyatlı Tablet İçin Geri Sayım Başladı
Www.TrendForum.Net

Honor 80 serisi ve katlanabilir telefon Magic Vs ile sahne alan Honor’dan şimdi uygun fiyatlı bir tablet geliyor. Honor Pad V8 Pro neler sunacak.

Katlanabilir telefon ve Honor 80 serisiyle adeta gövde gösterisi yapan Honor’dan iddialı bir tablet geliyor. Honor geçen yıl duyurduğu Pad V7 Pro’nun devam modeli üzerinde çalışıyor. Honor Pad V8 Pro ismiyle çıkış yapacak tablete dair paylaşımlar başladı. Yapılan açıklamaya göre tablet aralık ayında tanıtılacak.

Honor Pad V8 Pro, Kalem ve Klavye Desteği Sunacak
Honor, Weibo aracılığıula yakında çıkacak olan Honor Pad V8 Pro’nun tasarım ve renk seçeneklerini ortaya koyan bir tanıtım videosu yayınladı. Yeni tabletin oldukça yüksek ekran gövde oranına sahip dar çerçevelere sahip olduğu görülüyor. Arkada, tek arka kamera ve LED flaşı içeren silindirik bir kamera modülü var.

Video, cihazın en az iki renkte (mavi ve turuncu) mevcut olacağını gösteriyor. Tablet, Stylus kalem ve klavye desteği ile gelecek. Pad V8 Pro’daönemli yükseltmeler ve yeni özelliklerle birlikte gelen MagicOS 7.0 kullanıcı arayüzünü çalıştıracak. Yeni sürümde çoklu görevler arasında sorunsuz bir iş birliği sağlandığı görülüyor. Şirket, yaklaşmakta olan cihazın teknik özelliklerine ve fiyatlandırmasına ise henüz ışık tutmadı.

Hatırlamak gerekirse, Honor Pad V7 Pro, Quad HD+ çözünürlüğün yanı sıra 120 Hz yenileme hızı sunan 11 inç IPS LCD ekranla piyasaya çıktı. Tabletin arkasında 13 megapiksel ana ve 2 megapiksel makro kamera yer aldı. Tabletin ayrıca 279 $’dan satışa sunulduğunu hatırlatalım.
 
Alıntı ile Yanıt