|
Yanıt: Zaman Yolcusu
Mehmet abi...... onunla tanışmamız ekşiye dayanıyor ekşinin 2. nesil yazarlarındandır kalemi çok güçlüdür. Ben müzisyenim bu zamana kadar internetten kadını erkeği yüzlerce insanla buluştum konserlerime davet ettim oturdum içtim eğlendim vsss. Tanıştığım en elit insan kimdir diye sorulsa düşünmeden en başa koyacağım en kaliteli kişidir. Oturduğu ortamda kozmolojide tartışır amerikan liberalizmide kuantumda tartışır uzakdoğu kültürüde. Sizde ağzınız açık onu dinlersiniz öyle biridir mehmet abi. çok okur çok gezer. Yabancı dillerini yazmama gerek yok fransızıyla fransızca italyanıyla italyanca konuşur ben fransızcasını ağzım açık dinledim. Onunla tanışmadan önce çok entrisini okumuştum ekşideyken bu adam kesin fos çıkacak demiştim ama beni çok şaşırtmıştı. Eğer mehmet abiyi arkadaş edindiyseniz sosyal seviye atlarsınız hissettirir bunu. Yazacağım çok şey var ama kelimeler yetmez ona. Yılbaşında taylandda beni ağırladı aykut bilir. Bu yaşıma kadar böyle eğlendiğimi hatırlamıyorum 4 gün sonra uyandım. İyiki varsın mehmet abi iyiki seni tanıdım.
Mesaj içerikleri, TF üyelerine özeldir
Yanıtın tamamını görüntülemek için oturum açabilir veya üye olabilirsiniz.
|