|
Yanıt: Zaman Yolcusu
Forumlarda ne zaman sizin yorumlarınızı görsem her seferinde durup dikkatle okuyorum. Bilgi birikiminiz o kadar geniş ki sıradan bir konu bile sizin elinizde bambaşka bir derinliğe ulaşıyor. Tarih, kültür, hayat tecrübesi, dil… hepsini öyle doğal ve akıcı bir şekilde birbirine bağlıyorsunuz ki eminim herkes sizden çok şey öğreniyor. Üstelik bu bilgiyi asla kibirle değil mütevazı ve yardımcı bir tavırla paylaşıyorsunuz bu da sizi ayrı kılıyor. Zaman yolcusu nickiniz bence daha çok yakışmış. Dünyanın dört bir yanını gezdiğiniz her yerden parçalar aldığınızı daha çok belli ediyor. Farklı kültürleri farklı hayatları insanları o kadar iyi tanıyorsunuz ki bir konuda yazdıklarınızı okuyunca ekleyecek birşey bulamıyorum. Yaşayan kitap gibisiniz resmen. Anneniz sizinle gurur duyuyordur.
Grup buluşmasında gördüğümdede buradaki aynı Mehmet beyi görmüştüm. Nazik, ölçülü, dinlemeyi bilen, konuşurken insanı gerçekten etkileyen biri. Bilgiyi, saygıyı, kaliteyi, nezaketi sizden öğreniyoruz. Forumda sizin gibi birinin olması büyük şans. Bilgileriniz daim, gezileriniz bol, sohbetleriniz hiç bitmesin. Sizin gibi birini tanıdığım için çok mutluyum.
Mesaj içerikleri, TF üyelerine özeldir
Yanıtın tamamını görüntülemek için oturum açabilir veya üye olabilirsiniz.
|