Tekil mesaj gösterimi
Alt 01 Aralık 2022, 20:30   #8
Bahtiyar
Bazen bir hayalin gerçekleşmez,
bütün hayallerine küsersin..
Yanıt: Kenan İmirzalıoğlu'ndan sakız çiğneyen yarışmacıya tepki:Çeneye destekli birşe

Feeds kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Evden adamlar profca led tv söküyor duvardan..
Kapı önünden alaca karanlık akşamında araba götürüyorlar kalabalık içinde..
Ayakkabılar'da gidiyo ama onlar küçük kenanlar...
Ben diyorum'ki bu mahallede çok hurdacı geçiyor hergün 10 kereden fazla aynı mahalleden hurdacıııııı diye geçiyorlar..
Bunların bir alakası var .. yağmurda çamurda olmaz abi hergün defalarca.. kesin tespit yapıp bildiriyorlar bunlarda bu işi çözüyor..
Yakın tarih vereyim.. araba götürmemişler arabanın motoru sökmüşler .. bak sen anlarsın.. normalde motor inmesi lazım derler ben anlamam.. bu adamlar motoru nasıl söküyor üstten motor dediğim yani dedikleri üst kapaklar döküm herhalde bilmiyorum.. adamlar duran arabayı almasalarda içini boşaltıyorlar.. ne alarm ne bişey yapıyolar bu işi abi..

Yok benim anlamadığım bir araba motorunun üst kapağını nasıl sökebiliyorlar mahalle veya sokak ta falan. Normalde tamirhane de motoru komple çıkarsan daha az zahmetli. Çevre vidalarını sök, kabloları ayır, en son motor kulaklarını sök çıkar daha rahattır. Lan o üst kapağın vidalarını çıkarman için bile bazen uzunca boruya ihtiyacın oluyor ahaha. Valla şaşkınım. O kapağı ağırlığına değil zaten ihtiyacı olana satarsan 4-5 bine yakın ederi var onun yoksa ağırlığı para etmiyor. Modeline markasına göre daha az veya daha fazladır.

Alıntı ile Yanıt