|
Yanıt: Trend Tepkiler Aktif!
|
Regex kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
|
|
@Beatrice biliyorsun, bunu aslında geçen yıl haziran ayında yapmayı düşünmüştük. Ancak o dönem benim gerek özel hayatımla ilgili yoğunluk, gerekse de ardından geçirdiğim rahatsızlık derken üzerinde uğraşıp bitiremedim. O zaman yapmış olsak, vBulletin altyapılı forumlarda ilk biz yapmış olacaktık. Gerçi bunun ilki, sonu da olmaz. Sonuç olarak Facebook'tan, XenForo'dan zaten insanların aşina olduğu bir şeyi sevdiğimiz vBulletin 3 altyapılı forumumuza kazandırmış olduk. Lüks değil ihtiyaçtı, giderdik. TrendForum'a hayırlı olsun. Keyifle kullanılsın.
|
Bazen zamanlama her şeyden önemli oluyor ama Senin o dönem yaşadığın yoğunluk ve sağlık süreci de doğal olarak öncelikti.
Yine de önemli olan hiç yapılmamış olması değil, sonunda sağlam ve sorunsuz şekilde yapılmış olması. Tekrardan eline sağlık canım.