Tekil mesaj gösterimi
Alt 08 Mart 2026, 23:51   #8
Beatrice
Ruh HalimKeyifli
Yanıt: Trend Tepkiler Aktif!

Regex kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
@Beatrice biliyorsun, bunu aslında geçen yıl haziran ayında yapmayı düşünmüştük. Ancak o dönem benim gerek özel hayatımla ilgili yoğunluk, gerekse de ardından geçirdiğim rahatsızlık derken üzerinde uğraşıp bitiremedim. O zaman yapmış olsak, vBulletin altyapılı forumlarda ilk biz yapmış olacaktık. Gerçi bunun ilki, sonu da olmaz. Sonuç olarak Facebook'tan, XenForo'dan zaten insanların aşina olduğu bir şeyi sevdiğimiz vBulletin 3 altyapılı forumumuza kazandırmış olduk. Lüks değil ihtiyaçtı, giderdik. TrendForum'a hayırlı olsun. Keyifle kullanılsın.

Bazen zamanlama her şeyden önemli oluyor ama Senin o dönem yaşadığın yoğunluk ve sağlık süreci de doğal olarak öncelikti.
Yine de önemli olan hiç yapılmamış olması değil, sonunda sağlam ve sorunsuz şekilde yapılmış olması. Tekrardan eline sağlık canım.

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.

"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."

Alıntı ile Yanıt