Tekil mesaj gösterimi
Alt 04 Aralık 2022, 12:58   #11
Beatrice
Ruh HalimDusunceli
Yanıt: Evli olduğunu sevgilisi olduğunu gizleyenler

hihaho kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Benimde çok tanıdığım var. Benim söylediklerim evliliğini gizleyip bu tür ortamlarda rahatça sevgili yapıp bu olayın normal olduğunu düşününler içindi.

Hemfikiriz
Feeds kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Elimde 3 ifşa videosu var ve 19 adet konuşma görüntüsü.. Pis işlerin adamı pis adamların sırları

Çok yakında forum kanallarında!

Google Driver'ları program depolaması olarak kullanıyordum bi ara o dönem program stoklama anıma denk gelince geçti elime bir'şeyler...
Şu F12 consol olmadığının teyitlenmesi gerekiyor... Yakında şantaj yapıceeeeeemmmmm

Duş alırken beni çekene Kimseler yokken bak ne buldum diyyyyyycem

Kalp kırıcam kalpler kırılacak

Ya o değil'de bu kış çok kar bekliyorum' meteroloji uzmanları uyarıyor'du bende uzmanları uyarıyorum forumlarda fazla gezmeyin!!

Havalar çok güzel değil mi bu kadar güzel olması hiç iyi değil bence tabi bence. Eskiden kurt kışı yermiş yediği ayazı unutmazmış. Unutmasınlar da zaten.. unutma unutulanlar unutanları asla unutmazlar (arşivden bir kesit)
Mesaj içerikleri, TF üyelerine özeldir
Yanıtın tamamını görüntülemek için oturum açabilir veya üye olabilirsiniz.

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.

"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."

Alıntı ile Yanıt