Şu anda aktif olarak 4 global hosting şirketine remote çalışma sistemiyle Siber Güvenlik desteği verdiğimi, dolayısıyla tüm rootların zaten bende olduğunu bilmiyor. Bir de bende kaç sanal, kaç dedicated sunucu var; bunu da bilmiyor, shared hosting kullanıldığını da sadece varsayım yoluyla çıkarım yapıyor; yani onu da bilmiyor, ki shared hosting kullanılmıyor; işte boş zargana, bik bik ötüyor. Son olarak; tüm bunları bilmeden dahi AI'ın verdiği çıktıda WAF tarafıyla ilgili bahsettiklerini bile anlamaktan aciz, bilgisi yetersiz. Ama kıskançlığından hâlâ ve ısrarla kuduruşunu seyretmek keyif vermiyor mu? Paha biçilemez.
Moruk bak orada WAF ve CDN kullanımı diye başlayan satır var ya, onu tekrar AI'a prompt olarak yapıştır. Benim bu konularda çok fazla bilgim yok de, bana salağa anlatır gibi anlatır mısın de, biraz sana öğretsin. Sonra gel tamam mı? Sonra ben seni yine tokat manyağı yaparım, seni hiç kırdım mı ben bugüne kadar? Aşk olsun ya. AI ile belirli bir yere kadar ilerle sen, sonra bayrağı ben devralıp eğitimine devam edeceğim. Rate limiti de anlamamış; kıyamam.