Tekil mesaj gösterimi
Alt 14 Mart 2026, 23:33   #21
Bu Son Veda Pax
Yanıt: Zaman Yolcusu

Mehmet abiyle ilgili bişi yazcam iyi has adamda abi ben gerçek hayatta çok uzun takılmam onla o da benle takılmasın abi abi rahatsız oluyon adamın anında böyle kendinden filan tiksiniyon ben niye bilmiyom lan filan diye bigün oturuyoz tamammı time abi ben forumdan iki kişi daha bişeyler içiyoz muhabbet ediyoz filan abi bişi oluyo time abi zaten bildiğiniz gibi işte bunun tarihi bilmemneresinin bilmemneresinden geliyo tolstoy da zaten yazmıştı şu kitabında filan diyo abi bildiğiniz gibi diyon ya bize biz bilmiyoz işte tolstoyun o kitabınıda okumadık ama diyemiyoz sana bişi yiyoz bak bunun marzipanlısını pariste bilmemneresi çok iyi yapıyor giderseniz mutlaka deneyin diyo abi marzipan ney bilmiyoz işte biz ben o gün öğrendim parisede hiç gitmem heralde marmara bölgesinden çıkmadım ya abi çok kibar adamsın harbi naziksin karizmatiksin çok fazlasın bize abiiiii sen çok görmüş geçirmişsin anladınmı olmuyoz yanyana seninle bir saat takılıyoz kendimizi aşağılık pislikler gibi hissediyoz ama sen hiçbişi yapmıyon ha sadece varlığınla biz kendimizi kötü hissediyoz biz keşbek mil neyse işte onu alamıyoz gloria cinsten mi ne çünkü senin american express kartını alabilmek için yıllık bilmemkaç milyon liramı ne harcamak gerekiyo biz o parayı harcamak değil kazanamıyoz anladınmı adamın kartı metalden yapılmış abi garson eline alınca posu düşürüyodu bize yardım etmeye çalışıyon ama sen türkiyeye uzak kalmışın abi haberin yok sen biliyorsunuz filan diye cümleye giriyon ya he biz onu genelde bilmiyoz işte abi bunları anlatmam lazımdı abi rahatladım ama seviliyon abi ha sana yetişilmez abi senin dünyan farklı burda güzeliz abi burdan devam
Mesaj içerikleri, TF üyelerine özeldir
Yanıtın tamamını görüntülemek için oturum açabilir veya üye olabilirsiniz.

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.

Alıntı ile Yanıt