Tekil mesaj gösterimi
Alt 18 Mart 2026, 10:47   #3267
Zeytin
Saygın Üye
Ruh HalimHuzurlu
Yanıt: Karalama Sayfası

Sürekli olumsuz ve kötülük aşılayan içerikleri yaymak yerine güzellikleri paylaşsak hayatın zorluklarıyla baş etme kabiliyetimizin artacağını, karanlık kadar aydınlığın da var olduğunu hissedebileceğimizi düşünüyorum.
Okuyun, ümit dolun...

- Meksika, Kuzey Amerika'da kozmetik ürünlerinin hayvanlar üzerinde test edilmesini yasaklayan ilk ülke oldu.
- Çin, tip1 ve tip2 diyabet i.in yeni bir tedavi yöntemi duyurdu. Kök hücre kullanılarak vücudun yeniden insülin üretmesini sağlamayı başardı.
- Buzul çağı sırasında bir sincabın sakladığı tohumlardan, 32 bin yıllık bir çiçek yeniden yetiştirildi.
- Rio animasyon filmine ilham veren mavi papağanlar, 20 yıl sonra yeniden vahşi doğaya döndü.
- Japonya'da bilim insanları, tuzlu suda birkaç saat içinde tamamen çözünen ve hiçbir mikroplastik bırakmayan bitki bazlı bir plastik geliştirdi.
- İskoçya, kadın hijyen pedlerini herkese tamamen ücretsiz hale getiren ilk ülke oldu.
- Colorado'da Kuzey Amerika'nın en büyük yaban hayatı geçidi açıldı. Bu geçit, hayvanların otoyolları güvenle geçmesini sağlıyor...
Yine bir gül nihal alıyor gönlümü
eteklerim uçuşarak vals yapıyorum..
Beyoğlu'nda gezerken Pera'yı düşlüyorum
Yelpaze ile serinlemek,
Naif birkaç sözcükle ısınmak istiyorum.
Yüzüne bakmaya utandığım,
elimi tutmaya kıyamayan,
Aşklar hayal ediyorum...
Eski bir kadınım ben,
İnce bir dantel gibi işlemeden hayatı,
Ölmek istemiyorum...

Alıntı ile Yanıt