Konu: Genel Sohbet
Tekil mesaj gösterimi
Alt 18 Mart 2026, 15:12   #8955
Bu Son Veda Pax
Yanıt: Genel Sohbet

ben kulaklık takıyom işyerinde sonra ambians modunu açıyom dışardan sesleri bi kulağa veriyo varya üfffff kulağınla öyle duyamazsın ha sonra millet ben müzik dinliyom sanıyo dedikodu yapıyo öğlen arası benim kafa kaydediyo şirketin kara kutusunu gibiyiz melahat ablayla saat 5 oldumu melahat ablayl mutfakta toplanıyoz dedikodularımızı takas ediyoz melahat abla ofisin çaycısı onun orda bi büyük koridor var millet telefonla konuşmak için oraya çıkıyo içerde konuşmuyo melahat abla herkesi duyuyo kim ne konuşuyo bende muhasebeye yakın yerde çalışıyom onlardan bilgi alıyom çok pis geçen ilhan beyin otelde konakladığını 2 gece kaldığını öğrendim karısına iş seyaahti demediyse adam değilim lan istanbulda yaşıyon zaten niye otelde kalıyon iki kişilik oda mewnewenvnv muhasebe çok kız çalışıyo şirkette hepsi beni seviyo onlarla dedikodu yapmak çok eğlenceli abi çalıştığın yerde çaycıyla muhasebeciyle aran iyi olcak insan kaynaklarına didem diye biri geldi kız ilk başlarda kapalı giyiyordu tamam mı baktı ön taraftaki sekreterler genç güzel kızlar müdürler onlar geçerken bakıyo filan o da mini giymeye başladı saçlarını düzleştiriyo 1 haftadır laaa yermiyiz biz sen geldiğinde öyle değildin noldu birden sertaç müdür var tam forvet üfff zaten adı sertaç olan birinin forvet olmaamasına imkan yok sertaçlardan kaçıcan abi bak sertaç aytaç faruk devrim emir onur mert bunlar hep forvet isimler abi bunlarla çok yakın olmican bide rezzak var bizim la rezzak varya böyle yeni yeni kariyer sahibi olmuş eli ayağı oynamaya başlamış tiplerdn çok tehlikeli ha

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.

Alıntı ile Yanıt