Konu: Zeytin
Tekil mesaj gösterimi
Alt 08 Aralık 2022, 12:51   #9
Er Şaban
Charismax
Yanıt: Zeytin

Bu üye sözlüklerinde dikkatli olmak lazım.. Seneler önce yapılan yorumları görüyorum bazı yerlerde ve şimdiki ilişkilerine bakıyorum çok alakasızlar...
Yeni tanıdığım birisi tanıdım derken sesli konuşma yada özel'den saatlerce yazışma anlamında değil' Bir soru cevap olayı için birlikte olduk sorulara ve soru konusuna muhattap olarak.. O şekilde şu frekans olayı.. Hani uyar bazı kişilerin kafa yapısı veya yazdıkları seni tatmin eder.. Sende ona yazarsın seni idare etmeye çalışmaz içten gelerek yazar' o şekilde bir etkileşimimiz oldu..
Ben birileriyle şöyle konuştum böyle konuştum konu şuydu demeyi seven birisi değilim.. Özelim'de gizli olmalı açıktan konuştuklarım'da nerde neyi konuşuyorsam orada kalmalı .. Kendisiyle yazışırken kendisi gibi olduğu için bende kendim gibi olarak iletişim kurmaya çalıştım.. Sevdim kendisini.. Sohbet başka muhabbet başkadır bende... Sohbetini herkesle edersin açıkta kapalı'da ama muhabbet kişinin kafasına girmek veya kendini kaptırmakla alakalıdır (bence) Bende saatlerce konuşsam kendisiyle sıkılmam.. Çünkü kısır döngülü bir konu olmayacağından eminim.. Olgun düşünceli bir insan pozitif' tersi elbette pistir böyle kişilerin damarına basmamak lazım yinede (: Seviliyorsunuz zeytin hanım.. Daha fazlasına gerek yok sanırsam..
Mesaj içerikleri, TF üyelerine özeldir
Yanıtın tamamını görüntülemek için oturum açabilir veya üye olabilirsiniz.
Mukasko tukka
Lehzen ahzen
Kabren mahzen

Alıntı ile Yanıt