Konu: Genel Sohbet
Tekil mesaj gösterimi
Alt 08 Aralık 2022, 18:53   #10
Bahtiyar
Bazen bir hayalin gerçekleşmez,
bütün hayallerine küsersin..
Yanıt: Genel Sohbet

Erşan Kuneri kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Sizin rap ortamlarına benzer bizim de IRC ortamlarımız vardı. Aşağı yukarı benzer anılar çıkar. @hihaho, yılların dili olsa da konuşsa diye boşuna demiyorum. Bir tane senin adaşın vardı @Feeds, bunun sibersahne diye sitesi. İsmine bakınca hack sitesi gibi dursa da bildiğin chat sitesiydi. Adam burayı aynen bu dediğin gibi kapatıp anasayfasına bakım indexi koyar, orada da ayrıldığı sevgilisine atıflarda bulunurdu. Domaini falan komple iptal ettiğini, tüm bilgileri rastgele değiştirdiğini, sanalı komple bıraktığını, istese de domaine ulaşamayacağını vs. söylerdi; 3 ay sonra geri açardı. Samsunlu Kasım'ı dolandırmıştı. O Kasım'ın bir de Türkçe yazmaktan aciz kardeşi Hasan vardı. Translate Hasan Lan hahahaha

Latif, Enver, Recep... Bahtiyar'la bizim ergenlik zamanlarını bir yazmaya başlasak 4 ciltlik temiz kitap çıkar. Tabii bir de işin içine aşk oyunları, taht oyunları girerse offf off.

Harbi ya. Ama çok hızlı zamanlarımızdı kanka. Güzeldi ya. Hasan ya abi ben hala düşünüp düşünüp gülüyorum ahaha. Ne adamdı ya. Ne dil kullandığı belli değil yazarken. r10 üzerindeki o yorumu hatırlıyorsun değil mi kanka?

Latif'e koyduğumuz lakap nasıldı ama? Ya ortağının MSN taklidiyle aldığımız site şifreleri ohooo. Bir sürü olay var yazsak gerçekten kitap çıkar.. Aşk mevzularına gelmeyelim kardeşim. Ben artık o topa girmem daha(yine büyük konuşuyorum başıma gelmese iyi).
Mesaj içerikleri, TF üyelerine özeldir
Yanıtın tamamını görüntülemek için oturum açabilir veya üye olabilirsiniz.

Alıntı ile Yanıt