30 Mart 2026, 17:54
|
|
|
Ruh HalimDusunceli
|
Yanıt: HyperOS 3 ile Yeni Şifre Yönetimi Uygulaması Geliyor
Bunlar çok spesifik sistemler oluyor, diğer platformlarda entegrasyon konusu passwod manager için çok önemli husus. Ben bu anlamında kafamı çok rahatlattım, artık değiştirme gereği duyacağımı pek sanmıyorum. Uzun yıllardır Samsung Pass, Google Password Manager, Lockwise ve Bitwarden'ı farklı platformlarda, farklı amaçlarla hibrit şekilde kullanıyordum.
Her birinin kendince avantajlı ve dezavantajlı olduğu özellikler var ama bir yerden sonra da düzenimi tek bir şifre yöneticisi üzerinde kurgulamak da zorundaydım. Piyasadakilerin hiçbirisi tam anlamıyla cross platform olarak isteklerimi karşılamıyor. Üzerinde bir süredir çalıştığım yazılımımı Aralık 2025'te bitirdim. Artık hem mobil, hem desktop platformlarda sorunsuz bir şekilde kullanabileceğim blockchain temelli kendi password yöneticim var. Adı da "Lockhaven"
Browser entegrasyonu yok, bazı konforlu özelliklerden feragat ettim. Passkey anlamında da entegrasyonu yok, çok uğraşmadım. Ama güvenli ve sadece bana ait, burası yeterli. Arada eksiklik gördükç notumu alıp, üzerinde çalışarak geliştirmeleri sağlıyorum
Mesaj içerikleri, TF üyelerine özeldir
Yanıtın tamamını görüntülemek için oturum açabilir veya üye olabilirsiniz.
Sadece kahve içerken "Yazar"
◢
|
|
|
|