03 Nisan 2026, 21:55
|
|
|
Ruh HalimDusunceli
|
Yanıt: Artemis II ve dört astronot, uydumuz Ay yolculuğunda.
Rica ederim güzel insan, ne demek. Uzay ve bilim, insan zihninin en soylu meraklarından biri. Hem sonsuz bir keşif alanı hem de mütevazı bir hatırlatma. Evrenin henüz dokunulmamış katmanları hala bizlerden kat be kat önde. Her yeni keşfediş şahsen beni çok mutlu ve heyecanlı kılıyor, gerçekten muazzam bir alan.
Her yeni kuramla karşılaştığımız o “henüz bilmiyoruz” hissi, bence bilimin en güzel yanı. Keşfedilmemiş olanın heyecanı, bizi hem alçakgönüllü kılıyor hem de daha ileriye itiyor. Yanlışımız olacak, birlikte doğrusunu keşfedeceğiz. Bilim ruhu da tam olarak bizden bunu istiyor.
Bu alanda açacağınız konular için şimdiden heyecanlıyım. Bu sohbetimizin daha da derinleşeceği anlamına geliyor, ben bu konulara son derece ilgiliyim.
Sabırsızlıkla bekliyorum olacağım.
Muhabbetle.
|
Tibet kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
|
|
Teşekkürler hocam, taaa lise yıllarımdan beri seviyorum gökbilimi. Söylediklerim, yıllar yıllar araştırmalardan gelen emin olduğum bilgiler ama ola ki hatamız varsa, muhakkak olacaktır, belirtirseniz çok sevinirim ve düzeltirim. Arada bir gökbilimle ilgili konular açmayı düşünüyorum çünkü.
|
Mesaj içerikleri, TF üyelerine özeldir
Yanıtın tamamını görüntülemek için oturum açabilir veya üye olabilirsiniz.
Sadece kahve içerken "Yazar"
◢
|
|
|
|