Tekil mesaj gösterimi
Alt 13 Aralık 2022, 00:39   #4
Er Şaban
Charismax
Yanıt: Diş macununu ortasından sıkmak

Diş macunu o ne ? Benim bu konuda bir olayım var ben 25 yaşına kadar en fazla 5 6 kere diş fırçalamışımdır.. Benim diş minesi derler ona onlar kaybolmadığından sararma çürüme kir pas diyim artık kdkjf öyle şeylerim yoktu.. Doktor bile bana derdi fırçalama sen hatta ne yer ne içersin derdi derdim sert meyveler yerim belki ondandır elma ayva şeklinde.. Çerez gibi yani eksik olmazdı..

Sonra ne oldu... bir dişim ağrıdı.. çok ağrıdı ama ilk defa ne azı dişim ne ön dişim köpek üst dişimin yanında bu diş.. doktor dediki antibiyotik vercem kullan gel çekeyim.. korkuyorumda dedim lan porsenel diş olur iyi olur dedim kendi diş rengimde.. adamın kendi muanesi .. bakın diş doktoru çok farkediyor her yere gitmeyin sonra benim gibi olursunuz... gittim annem teyzem kuzenler tek gidemem korkarım ben.. öyle böyle bu yavşak abimiz çekti.. kırdı dibi kaldı kurcaladı çart curt halloldu... fiyat aldım işte diş şu bu yapılcak derken beklerken lan yanındakide ağrıdı.. ilaçla idare ettim sonra başka bir yer sıralı sıralı.. kum gibi kırıldı birisi diğer çürüdü onunda yarısı gitti dişçiyede gitmedim.. normal tipik muane için gittim.. dedim ben diş bile fırçalamazdım ne oldu bunlara renk menk kaydı çürüyor.. ırsidir dedi 'ki baban kendi dişlerini 30 lu yaşlarda kendi çekti.. e nolcak dedim ? fırçala hani nice sonralarından fırçaladım ama giden gitti.. şimdi yapılacak hepsi çekilecek benim dişlerin.. çok yakışıklı falan olurum diye yaptırmıyorum yoksa korkudan değil ( korkuyom lan )

Şuraya bir ekleme yapayım hatun yurtdışında o zamanlar işlemlerle ilgileniyordu o yoktu
Mukasko tukka
Lehzen ahzen
Kabren mahzen

Alıntı ile Yanıt