heyoooo Yineeeee bennn Aman zaten benden başka kim yazacak sana Anywayssss Bu gün biraz sıkıntılı geçt Kahvaltı götüremedim yanıma :zd Uyanamadım napammm Hazırlayamadımmm O yüzden dışarıdan söyledim Sandiviç söyledim İçindeki patates kızartmasını yemesem iyiydi ama canım istedii Ayrıca çok acıkmıştım Yedimmm Neyseee bu hafta off günü yapmam brnde Bu günü off gün sayarım Çünkü daha yeni eve geldim Ve arkdaşlarla dışarıda yemek yedim birde Onada daha masum yemek yedim Tavuk ızgara yanında pilavımsı bir şey vardı O yüzden diyorum yaaaa off günüm yok Neyseee Dün akşam yediğim yemeği paylaşcam Orada birde tarfini de paylaşcam Ben akşamları böyle tabak hazırlama işini sevdim Hem pratik hemde kalori saydırdığımda uygulamaya 400 kaloriyi geçmiyor Hem şu diyete başladığımdan beri baya havuç yedim ayyy cildim bir kendine geldi İnstada dolanan bir akım varya cilt bakım rutinimi yiyorum diye Saçma diyordum ama devamlı yapınca baya fark gördüm Doğal retinol yiyorum daha ne olsun Neyseeeee geçelim tarifeye O yeşil yeşil görüdüğünüz şeyin tarifini veriyorum Kendisine kabak spagetti diyende var ama bana göre kabak sote Tarifimiz 2 tane kabak Bunları mandolin ile ve ya salata soyacağı ile ince ince kesiyoruz Sonra bunları tavada pişiriyoruz Sosu için Bir tane ince uzun kaba Ayıklanmış yarım demet maydanoz 2 yemek kaşığı kadar zeytinyağ 3-4 kaşık su 1 yumurta İstediğin kadar lor Tuz karabiber Bunları güzelce blender ile su gibi bir kıvama gelene kadar çekiyoruz Sonra tavada pişen kabakların içine döküp pişiriyoruz Sonra servisss Baya doyurucu ve güzel bir tadı oluyor Sonra gelelim 2. Tarife Orada köşede Portakallı Kereviz var Tarifimiz 3 adet kereviz kabukları alınmış kare kare kesilmiş gelişi güzel 1 adet patates gelişi güzel kesilmiş 2 adet havuç gelişi güzel kesilmiş 1 adet soğan piyazlık doğranmış 2 adet portakalın suyu Yarım limon suyu 1 portakalın kabuğu rendelenmiş 1 su bardağı su Bunları tencereye alıp pişiriyoruz Kereviz ufalanıyorsa pişmiştie Tavsiyemdir soğuk yiyin Böyle işteeeee Devam ediyorum diyete Hala sporada başlayamadım Başladığımda l-carnitine diye bir şey kullanmamı önerdiler Spor yapmadan yarım saat önce içecekmişim Daha hızlı kalori yapacakmış vücut Bir ara onuda alayım Neysee yine çok uzun yazdım Hadi yine bir ara gelirim Banyoya