Tekil mesaj gösterimi
Alt 10 Nisan 2026, 10:57   #15
Regex
rgxadmn
Ruh HalimMesgul
Yanıt: Forumları kalabalık göstermek için fake üyelik kullanmak

Veloria kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Yapan bir forum biliyorum
Hiç güzel bir şey değil.
Gereksiz hareket

Aklına gelen kişiyi tahmin ediyorum kanka. Sana aynen katılmakla birlikte onun şizoluk seviyesi bu konuda belirtilen durumdan çok çok öte. O kendi yerini açmadan önce fake kişiliğiyle 3-4 yıl başka yerde takıldı. Hatta o takıldığı yere önce fake ile, 6-7 ay boyunca ortamı hazırladıktan sonra kendi olarak gelmişti. Yani yaklaşık 3 yıl boyunca aktif olarak çift hesapla takıldı. Sürekli kendisini övüyordu asdhasdjsjs İşin tuhafı ilk 1 yıl ben de oradaydım ve ben dahil kimse anlamadı yıllarca. Fake hesabı tarayıcının VPN özelliğiyle kullanıyordu. Neymiş memurmuş diye kendi IP adresiyle girmek istemiyormuş ne alakaysa.

Yıllar sonra ortaya çıkmıştı. Utanmadan hâlâ da devam ediyor bu arada.

- İkinizle aynı anda konuşalım dendi, yapamadı. Kabul etmedi. Fake çok yoğunmuş. Konuşamazmış.
- Kimliğinin sadece ad kısmı gözükecek şekilde ekran at; şaibeleri kaldırırsın dendi, onu da yapamadı. Kimseye kendisini kanıtlamaya ihtiyacı yokmuş.

Ama düşününce gerçekten tebrik ediyorum. Psikotik vaka olduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam. Bence rol yaparak bu kadar kotarılamazdı. Gerçek tiyatrocu rol yapmaz, o rolü yaşar derler. Bu da rolü resmen yaşıyor. Utanması olmayınca hâlâ da devam ediyor.
Mesaj içerikleri, TF üyelerine özeldir
Yanıtın tamamını görüntülemek için oturum açabilir veya üye olabilirsiniz.

Alıntı ile Yanıt