heyooooo ben geldimmm kaç gün olduu 13 mü 14 mü bende saymayı bıraktımm bakalımm nelerr olduuuuu bennnn tamm tamamınaaaa 4 kilo verdimmm heyooooo bunuu kutlamamm lazımmm ve inanırmısın 9 nisandaki kaçamak dışında kaçamak yapmadımmm bu banada süpriz olduuuu canım bir şey istemediği için sadece yoksaaaa çoktan yapardım kaçamak ama şunu farkettim çikolata arıyorum bu aralar onada yapacak bir şey yok diyip bitter çiko gömüyorum bir parça ama oda tam kesmiyor ama yapcak bir şey yok sütlü çiko 10 kilo verince ödülüme eklenecek yada 17side annemin doğum günü o gün pasta yerim ince bir dilim o daha büyük ihtimall şimdi gelelimm neler yiyorummmm Sabahları fiks artıkk 2 yumurta ya haşlama yada omlet yapıyrum değişik türde yanında 1 kaşık lor onuda baharatlarla tatlandırıyorum bolca yeşillik ve domates(ki rosamı azdırmaya başladığından beri bıraktım) ve salatalık koca bir bardak su yanında 1 dilimde tam buğday ekmeği öğlenleri atlıyorum genelde çok şişilik yapıyor busefer akşam yemeği yemiyorum yada geç yiyorum geç yiyincede şişlik yapıyor ne yersem yiyim akşam yemekleri belli bir standart yok ama tabaklama uslüne devam bolca salata 1 çeşit sebze 1 çeşit protein ekmek yemiyorum onun yerine birazcık pilav ve ya makarna ekliyorum tabağa bu salata işinide haftada 1 hazırlık yaparak kavanozlara koyuyorum bu şekilde bunlara salata yazmışım ama salamura demek daha doğru olur. taze ve bozulmasın diye hepsinde aynı ölçüyü kullandım her kavonoza rendeleğim ürünü koyuyorum üzerine 1 çay kaığı kaya tuzu aldığı kadar su biraz da sirke koyuyorum 2/3 kaşık kadar sote lahanayı çok seviyorum her şeyde kullanıyorum bazen sabah yumurtamda oluyor bazen salata içinde arada kendime krepler yapıyorum onun içine yani koyabilceğim her şeye koyuyorum resmen tarifde Yarım lahanayı ince ince kesip tuzla obu bekletiyoruz o suyunu salıp biraz daha esnek yapıya geçiyor suyunu süzüp yıkayıp bir tavaya alıyoruz 1 adet ince doğranmış piyazlık soğan 1 ymek kaşığğı zeytinya ile kavurup içine lahanalrı ekliyorum onlarıda soteleyip bir kaba alıyorum. hemen hemen 4-5 gün dayanıyor buzdolabında dediğim gibi herşeye kullandığım için o kdar bile daynamıyor hemen bitiyor sonra gelelimm brokoli salatasına brokolilleri bharda haşlayıp bir kaba alıyorum ayrı bir kasede 1 diş sarımsak zeytinyağ limon suyu ile sos yapıp brokolilerin içine döküyorum karıştırıp servis maks 2 gün içinde tüketin sonra tadı değişiyor sonraaaa gelelim pancar turşusuna bu tamamen benim uydurmam olan bir şey pancarları haşlıyoruzzzzzzz sonra bnları küp küp kesiyoruz kavanoz altına 2/3 diş sarımsak koyuyoruz ufak ufak kesilmiş zencefil ekliyoruz sonra pncar biraz 2. katı yapıyoruz aynı şekilde sarımsak zencefil sonra pancar kavanoz dolunca üsütne 1 buçuk çay kaşığı kaya tuzu 2/3 yemek kaşığı soya sosu 2 yemek kaşığı sirke ekliyoruz en sonda kavanoz dolona kadar panacar suyunu ekliyoruz 2 gün sonra yemeğe hazırrrr afiyetttt turp turşusuda aynı mantık sadece soya sosu eklemiyoruz + olarak sadece acı toz kırmızı biber koyuyoruzz su ekliyoruz bunu haşlamadığımız için 1 hfatada oluyor tam kıvamı afiyet osunnn yemekleri paylaştığıma göreee gelelim diğer detaylara hala spora başlamadım ne tesadüf zaten spora başlaya bilsem daha hızlı kilo vermeye başlıycam ama kendi üşengeçliğimde hala başlayamadım su içme konusunda bir üstün performans görüyorum kendimde su içmeye başladım çünkü ben şok vücudum daha şok onun dışında ir değişiklik yokk şuanda neyseee çoook yazdımm hadi ben kaçtım byeeeee