Tekil mesaj gösterimi
Alt 02 Mayıs 2026, 00:14   #132
Zaman Yolcusu 
Ruh HalimDusunceli
Yanıt: Sağlık İçin Yürüyelim - Aylık Adım Yarışması [Duyurular, Muhabbet Sohbet]

Yusuf Bey,

Size zahmet vermemek adına ilgili günleri duyurunuz akabinde konuya postladım, nazik bilgilerinize.

Sevgilerimle.

Lucifer kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
ÖNEMLİ: Forum verileri birkaç gün geriye dönük sıfırlandığı için sadece dünün sonuçları değil, 28,29 ve 30 Nisan adım sayısı sonuçlarınızın yer aldığı ekran görüntüsünü özelden veya bu mesajı alıntılayarak bana gönderirseniz, günlük sonuçlara gerekli eklemeleri yapacağım. Bu üç günü de gönderenler bu mesajı görmezden gelebilir, bana bu üç günün sonuçlarını göndermemiş olanlar yarışma sonuçlanmadan gönderirlerse sevinirim. Eksikler tamamlandıktan sonra, yarın son sonuçları paylaşacağız ve yarışmamız sona erdirilip hesaplamaya geçilecektir.

Teknik sorundan kaynaklı bu sorun için tekrardan özür dileriz. Anlayışınız için teşekkürler.
@Veloria @Arda @Zaman Yolcusu @Lucifer @heulwen @Harmonia @Beatrice @BordoMavi @Kaitlyn @Efrasiyab @Stjerneklart @Oblivion @BBQ SAUCE

Mesaj içerikleri, TF üyelerine özeldir
Yanıtın tamamını görüntülemek için oturum açabilir veya üye olabilirsiniz.

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.

Usulün bozulduğu yerde hukuk, üslûbun bozulduğu yerde muhabbet kalmaz.

◤ ~ Vakit buldukça "Düşünür"
Sadece kahve içerken "Yazar"
◢