Tekil mesaj gösterimi
Alt 16 Aralık 2022, 09:12   #3
Çevrimdışı
Bahtiyar
Yüzümden düşen bin parçayı toplayıp,
Yerine kocaman bir tebessüm yerleştiren var
"o" iyiki var.
Yanıt: passiveVid v2 Youtube, İzlesene vb Video Oynatıcı vBulletin 3.8.x




Erşan Kuneri kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Bu eklentiyi kurduğunuzda YouTu.be şeklindeki kısa linklerde çalışmayacak ve HTTPS ile eklenen videolarda da kayma olacaktır. Bu eklentiyi biz özel olarak @hihaho ile birlikte 2020'de -pandemi zamanı- geliştirerek bu hataları onardık. Şu an burada kullanılan şekli o mesela. Ayrıca video player da HTML5 standartlarında güncel. Yani TrendForum'daki stabil görünümün aynısını elde edemeseniz de kısmen iş görür. Özel kodlama olduğu için buradaki sistemi paylaşmayı düşünmüyoruz. Çok sorun olursa BB kod ile kullanabilirsiniz.

Eline sağlık kanka.

Bu eklenti can çekişiyordu resmen yahu. Google'da eskiden aratıldığında dowload edebileceğin siteler vardı. Gerçi hepsi aynı yine senin benim paylaştıklarımızı link olarak paylaşıp 1 yılı doldurmadan link ölürdü. Hoş, şuan aktif ama linki ölmüş olan bir forumda sene 2018 yine ek olarak ekleyip paylaşmışım. Dışında yine linkler ölü ilk 5 sayfa içerisinde google üzerinde.

Son halini paylaşmamak en iyisi zaten kanka. Yine birçok kişi kendileri yapmış veya düzeltmiş gibi paylaşacaklar. Gerek yok dediğin gibi.
__________________
- Rotasız adımlarıma eşlik eder sisli yollar..
 
Alıntı ile Yanıt