Tekil mesaj gösterimi
Alt 15 Haziran 2026, 01:41   #3
Franken Berries
Ruh HalimMesgul
Yanıt: İlk Bilgisayar İle Tanıştığınızda Ne olmuştu? Ne yapmıştınız?

Mahallede Aliş vardı... İlk ona bilgisayar alınmıştı. Akşam dışarda toplanıp oynarken oyunun ortasında ben bilgisayar oynamaya gidiyorum der çeker giderdi. Nasıl kıskanırdık, tabii o zamanlar lüks ha bilgisayar 2001 falan. Lanet olası mavi ekran piskopatı win98 ile yapamayacağın şey yok o seneler. Bir kaç kez bizimkilere dedim bilgisayar diye, oralı olmadılardı. Bende de üstelememe huyu var tabii, baktım oralı değiller almazsanız almayın tribindeyim.. Ama Alişin bilgisayarı yansın tabii, nası havalar. Hiç sevmem hala neyse konumuz bu değil.

Gel zaman git zaman yaz tatili geliyo, 5. sınıfa geçicem. Bi gün okuldan çıktım o gün de kavga etmiştim. Mavi önlüğün yakalık düğmesi kopmuş yaka cebimde eve geliyorum, annem şahin gözleriyle beni 1km evelden kesmiş, av yaklaşıyo. Hazırlığını yapmış çoktan. Bi girdim eve bi bağırış bi kıyamet, şov yapıyo yine mi koparttın o düğmeyi bilmem ne yani okulda kavga daha eğlenceli annemden.

Bi girdim odaya, bembeyaz bişey bana bakıyo ama nası güzel. Eşşek ölüsü bi monitör, daktilodan hallice bir klavye, banka kasası gibi bi kasa. Annemin sesi geliyo arkadan yine düğme müğme bişeyler diyo ama yemişim düğmeyi anne bilgisayar alınmış bana be kadın sus artık. Yasakladı. Evet arkadaşlar, daha kasa düğmesine basmadan yasak yedim, yaz tatili gelene kadar kendisiyle sadece bakıştık. Yaz geldiğinde de aynı o Alişin bize yaptığını yaptım. Pişman değilim. Bütün yaz fifa 2002 oynadım. Best takımım da Lazio. Crespo falan var takımda.

Benim de böyle bi bilgisayarla tanışma anım var işte. Lanet olası bi yaka düğmesi diyip geçeriz ama 2 ay sadece baktırdı yesyeni bilgisayara.
Mesaj içerikleri, TF üyelerine özeldir
Yanıtın tamamını görüntülemek için oturum açabilir veya üye olabilirsiniz.

Alıntı ile Yanıt