Konu: Zeze Geldi
Tekil mesaj gösterimi
Alt 20 Aralık 2022, 23:47   #19
Zeze
Yanıt: Zeze Geldi

Ne münasebet kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Allah'ım kimleri görüyorum! Çok çok hoş geldiniz zeze hanimcigim! Bazı zat-ı sahanelerin biricik küçücük forumuzu satmasindan mütevellit her şeyden bı haber kaldık.. yoksa ben anlamaz mıydım! lütfen şöyle oturun daha sonra sitemlerimi bir bir sıralayacağım...

Asıl ben kimleri görüyorum
Hoş buldum ne müsabet hanımcım

Nişanlım diye demiyorum, beni tanıdıysan biraz doğrucu biriyimdir, sözümü esirgemem. Savunmak için söylemiyorum, tanıyorsun zaten onu da, kendini savunabilecek bilgi ve donanımda olan biri. @Erşan Kuneri o sevimli eski tatlış forumumuzda yeterli desteği göremediğinden, forumlardan uzaklaşmak istedi.
Sonra işte forumların tozunu yutmuş insanlar olarak yapamadık, tekrar dönüş yaptık, niyeti kimseyi yarı yolda bırakmak emeğini çöpe atmak değildi, forum olduğu şekilde değişikliğe uğramadan kalacaktı fakat alan kişi sözünde durmadığından ve tekrar alan kişi de, devredilirken açılan duyuru konularını sildiğinden, kimse ne olup bittiğini anlamadı. Oysa gerekli duyuru konuları açılmıştı ama ikinci kez el değiştirince maalesef ki beklemediğimiz sonuçları oldu.

Ongun da inan çok üzüldü, 4 yıllık emeğimiz emin ellerde devam edecekti.
İlk alan kişi yüz yüze de tanıdığı bir dostuydu, öyle olunca güvendi.
Asıl onun kazığı oldu bize.

CaNeRR kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Hoj Geldinn. . . ((:

Hoş buldum
Mesaj içerikleri, TF üyelerine özeldir
Yanıtın tamamını görüntülemek için oturum açabilir veya üye olabilirsiniz.

Alıntı ile Yanıt