Konu: Haluk levent
Tekil mesaj gösterimi
Alt 21 Aralık 2022, 08:08   #7
Çevrimdışı
Er Şaban
Charismax
Yanıt: Haluk levent




hihaho kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster


En sevdiğim sanatçılardan birisi. Kuşkusuz yardıma muhtaç ulaşabildiği her insan her aileye el uzatıyor. Ve bunu egosuz yapıyor. Şöyle bak olaya; Demet Akalın gibi para delisi bir kadın var. Oğlunun belkide yanlışlıkla satın aldığı bir ürünü gündem yapıp kendini rezil edebilen kendini sanatçı sanan kişiler var. Pandemi döneminde "geçinemiyorum" diye isyan eden biri. Arada çok fark var.

Çocuğu, genci, yaşlısı herkesçe neden seviliyor bu adam? Bir konser veriyor halk ile içiçe. Bazen ise elde ettiği konser gelirini belki bir tedaviye bağışlayabiliyor. Ben takip ediyorum hem ahbap hem kişisel hesaplarını. Müthiş işler yapıyor. Söylediği tarz sevmediğim bir tarz olmasına rağmen bazen dinliyorum veya denk gelirsem değiştirmiyorum. Ben öyle halk sanatçılarını seviyorum. Kim sevmez?

Karakter olarak mı müzik olarak mı bakıyorsun dersen.. Müzik olarak yağmurlu havada su vermem bu adama tarzım değil sevmiyorum.. Karakter olarak dersen zaten her'şey ortada.. Ben bu adamı türkiye sanatçısı olsa bile aha böyle konularda adını görerek tanırım ..

Ak parti mesela karakterist olayı bak sevilmesi lazım .. Ama yaptığı işlere bak red yemesi lazım..

Bence bizim insanlar kasılan duyarla yönleniyor şiir'lerde bunun örneği.. Ben haluk leventi sevmem işlerin'den dolayı.. Yardımları insani bir durum karakter olarak evet iyi insan.. Bilmiyorum allah razı olsun der geçerim.. Çok fataniksel bir sevgim olmadı bugüne kadar kimseye..
__________________
Ben sene
Sen mene
Takka tukka
Mukasko tukka
Lehzen ahzen
Kabren mahzen
 
Alıntı ile Yanıt