Konu: Haluk levent
Tekil mesaj gösterimi
Alt 21 Aralık 2022, 08:21   #8
Çevrimdışı
Bahtiyar
Diamond Üye
Yanıt: Haluk levent




Feeds kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Karakter olarak mı müzik olarak mı bakıyorsun dersen.. Müzik olarak yağmurlu havada su vermem bu adama tarzım değil sevmiyorum.. Karakter olarak dersen zaten her'şey ortada.. Ben bu adamı türkiye sanatçısı olsa bile aha böyle konularda adını görerek tanırım ..

Ak parti mesela karakterist olayı bak sevilmesi lazım .. Ama yaptığı işlere bak red yemesi lazım..

Bence bizim insanlar kasılan duyarla yönleniyor şiir'lerde bunun örneği.. Ben haluk leventi sevmem işlerin'den dolayı.. Yardımları insani bir durum karakter olarak evet iyi insan.. Bilmiyorum allah razı olsun der geçerim.. Çok fataniksel bir sevgim olmadı bugüne kadar kimseye..

Tabi değişkenlik gösterebilir bu durum. Ama yaptığı işlere saygı duymak gerek bir yerde. Söylediği benimde tarzım değil ama bazen dinliyorum. Ne dersen de uzun süre dinlemeyince üstümde anlamsız bir mahçubiyet hissediyorum. Kendi vatandaşlarına iyiliği dokunmayan bir hükümetimiz var. AKP olayı bana göre birbirinden menfaati olan büyük bir insan topluluğu olarak görüyorum. Bak mesela madem konuyu açtın.

Akp birbirinden menfaat sağlayan insanlar zinciri. Hepsinin bir dayısı var. Al işte ben şahit olduğum bir olayı anlatayım kısaca. İsim vermeyecem sana bu olayı özelden detaylı anlatırım. Abimi devlet hastanesine aldıracaktık. Son anda korktu mu ne oldu bilmiyorum ama vazgeçti abim. Adam sınavsız bir şeysiz devlet hastanesine alıyordu hemşire olarak(nasıl yaptığı konusunda hiçbir fikrim yok ama bir hatunu aldırdığına şahit oldum). Ne düşündü ne oldu hiç bilmiyorum ama vazgeçti ve özel hastanede sürünüyor şu an.

Bu konuyu kapatıp başlığı kirletmeyelim bence.
__________________
- Fazla "fedakarlık" fazla "vefasızlık" getirir.
 
Alıntı ile Yanıt