Tekil mesaj gösterimi
Alt 25 Haziran 2026, 01:42   #9
Franken Berries
Ruh HalimMesgul
Yanıt: Öğrencilik hayatınızda unutamadığınız olay nedir?

Lise 1 yada 2'nin başı. Ders boş, uzun eşşekdeyiz. Ama nasıl hayvanız, eşşek değil bildiğin uzun 12-H, kızlarda tabii şak şak tutuyo ovv nasıl atladı falan, testosteron nasıl tavan leş ergen kokusu var etrafta da biz anlamıyoruz tabii dedim ya testo tavan.

Kızlar bi sustu. Bi sessizlik oldu benim takımda tepede o ara, ince bi rüzgar esiyo ama ben en başta olduğum için enseme şaplak gelene kadar anlamadım o rüzgarı. Müdür yardımcımız sınıfı basmış. Tek sıra nizami bir şekilde indirdi ekibi. Herşey çok güzeldi, kantinin ordan falan geçiyoruz gayet eğlenceli ortam. Hocam şundan çay alalım diyen bile oldu. Sus işte. Orda sus kanki. Tamam indir şu testoyu artık abartma.

Odasına girdik, geçti masasına oturdu bak dün gibi aklımda hala. Sizi dedi okuldan uzaklaştıracağım dedi. Hocam yapmayın etmeyin bilmem ne derken bu kalktı aga. Lan uzaklaştır daha iyi, bizi bir dövdü. Ananız babanız sizi buraya okuyun diye yolladı dedikçe dellendi, siz buraya okumaya geldiniz dedikçe vuruşları şiddetlendi. Müdür yardımcısı değil sanırsın Bruce Lee. Ben odadan çıktıktan sonra omzumda ayakkabı izi gördüm ama hatırlamıyorum, ya ayağını oraya kadar kaldırdı ya da yerde şut attı. Eğer ayağını omzuma kadar kaldırdıysan hocam ellerinden öperim, umarım şu an iyisindir.
Mesaj içerikleri, TF üyelerine özeldir
Yanıtın tamamını görüntülemek için oturum açabilir veya üye olabilirsiniz.

Alıntı ile Yanıt