Tekil mesaj gösterimi
Alt 21 Aralık 2022, 13:03   #5
Er Şaban
Charismax
Yanıt: vBulletin Skype İkonunun Bozuk Görünmesi Sorunu ve Çözümü

hihaho kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster

Ahaha. Varya sen de açığımızı arıyorsun. Hemeeeen panele girip halletim. Senin diline düşeceğime ..... ank:

Hatırlıyorum kanka aynen. Ben de bilmiyordum bunun ayarı olduğunu; çünkü seninde düşündüğün gibi düşünmüştüm. Simge hatalı görünüyor diye kafa şablonlara kaydı direk. Ben de dediğin gibi önce şablon içerisinden düzelttim ama bir gün forum ikonları üzerine bir şey ararken aynı şekilde birinin bu sorunu screenshot olarak çözüm aradığını görünce öğrendim. Hatta yeni başladığım zamanlardı ve sürekli vBulletin adına bir şeyler arayıp makaleler okuduğum zamanlardı. Eee sorsaydın söylerdim yani. Bu tür şeyleri sormuyoruz ama beni biliyorsun her haltı sorarım ben. Bakma olum ben başkasına öyle sürekli bir şeyler sormam, kıymetimi bil.

Sinek küçüktür ama mide bulandırır diye boşuna dememişler. vBulletin'in cilveleri işte bunlar.

Yok yahu ne açığı :/

Bişi diycem şurayı varya roll scroll şeysi

https://prnt.sc/UWH_W1AzJVJK

Bu bende çıkmıyo bir çıkıyor bi çıkmıyor bir kaç tıklama sonrası orada beliriyor... Benim topum Yani faremin topu tutukluk yapabiliyor .. hep indir indir olmuyor.. onun devamlı orada olması için.. site sayfasını minnacık biraz kısa bilirmisiniz sayın teknik beydendi ' dsfsd
Açık aramak ne haddime

/* Gönderi eklendi: 14:03 | Eski gönderinin zamanı: 14:02 */

Pardon bu sayfa ayarı ile alakalı değil sayfa arka planı ellam sdfsdf
Mukasko tukka
Lehzen ahzen
Kabren mahzen

Alıntı ile Yanıt