Tekil mesaj gösterimi
Alt 22 Aralık 2022, 00:29   #9
Regex
rgxadmn
Ruh HalimMesgul
Yanıt: 11 Yıldır Gizemi Çözülmeyen Esrarengiz Hack Kumpası! “Biz Masumuz Hakim Bey”

Feeds kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Hadi siz anlamadınız olayı tesadüf diyelim bir olay yaşadınız.. Site sahibi nasıl çözememiş merak etmemiş anasını satayım dsfsdf Güzel anı ama..

Yav adamların bize inandığından şüpheliyim ki niye araştırsın? Niye uğraşsın? Uğraşmak istese Bahti'yi verir geçerdi savcılığa çünkü tüm oklar onu gösteriyordu. Ortada kumpas olduğunu bi' biz biliyoruz. MSN logları var, loglar gerçek, bizimki bi sinirle sallamış elemana. Olay tam dediği gibi, o gün oluyor. Sen olsan ne düşünürsün? Karşında iki tane 17-18 yaşında bebe var, sadece “agam biz bu boku yimedik” diyebiliyorlar. Onlar da devamını getirmeye gerek duymadı ama bence inanmadılar. Bir de diyorum ya; biz çok fırlama ve egolu takılıyorduk, benim bazen 20'li yaşların başında yazdıklarıma falan atıfta bulunuyorsun ya onlar hiçbir şeydi. Çok kişi bize kuruluyordu yani.

Konusu açılsa inan 1-2 samimiyetimize inanan kişi dışında herkes “la kesin bunlar yapmıştır, hatta Regex de işin içindedir” derdi. Öyle bir dönemdi.

Bir de o dönemki ortamda jenerasyon olarak; hep yaşça 20-25 arası insanlar çoğunluktalardı. 25-30 arası ya da 30-35 arası pek fark etmez ama 17 yaşındaki bir insanla 21-22 yaşındaki bir insan emin ol çok fark ediyor. Gerçekten bizim yaşıtımız olup, yaşının kat be kat üzerinde her zaman olgun ve efendi olan, herkesi bu konuda hayrete düşüren, en ufak bir çocukluk yapmadan büyümüş olan kim vardı dersen @CtrL kardeşim derim. Hâlâ da o dönemki duruşuna saygı duyarım. Şimdi de eskiden neyse, o. (bu da benim konu dışına çıkışımdı)
Mesaj içerikleri, TF üyelerine özeldir
Yanıtın tamamını görüntülemek için oturum açabilir veya üye olabilirsiniz.

Alıntı ile Yanıt