Tekil mesaj gösterimi
Alt 13 Temmuz 2026, 23:15   #4
Regex
rgxadmn
Ruh HalimMesgul
Yanıt: Forum dışı laf sokmalarınız

N'aber kopyam? Ucuz bir Regex taklidi olma çalışmaların nasıl gidiyor?

Bak; 2023 yılından yazdığım mesaj, ne buldum beeeen.

Yememişler içmemişler; 3 yıl önce kendimle ilgili yazdığım sıradan bir mesajdan 3 yıl sonra kendi hayatlarına c/p uyarlama yapmışlar. Regex'e 1 sınıf atlattılarsa -ki bu çok da önemli bişi de değil, öyle kendi kendime takılırken dile getirmişim anca; bu yüzden nerede yazdığımı hatırlayıp, bulmak da zaman aldı- bana 3 sınıf atlatmışlar gibi çek panpa. Neden? Benim öne geçmem lazım çünkü asjdasdjaskd Özentim olduğunu anladık ama bu kadar da göstere göstere intihal yapılmaz ki kardeşim? Her şeyin bir usulü, yakışanı var. Hırsızlığın bile olmayan onurunu bırakmadılar yahu. Sizin hayal ettiğiniz gerçekleri yaşadıysam, yaşıyorsam, yaşamayı da sürdüreceksem benim suçum mu? Kıskanıyorsunuz, ağlıyorsunuz diye ötede ölüp mü geleyim? Biraz hazmetmesini, kendinizle barışık olmasını bilin. Bilmiyorsanız da öğrenin, ben ne yapabilirim? Benden bir tane daha yok. Şarkıda diyor ya; zorlamakla akmaz sahte gözyaşı. Zorlamakla olmadığın bir insan gibi görünebilir misin? Anca böyle dalga malzemem olabilecek ehemmiyete erişebilirsin.

Bak sana minik bir doz tedavi öneriyorum. YouTube > Avengirs ilgili sahneyi arat > izle > rolleri doğru konumlandır, sonra sinirden kendini tokatla, iki ağla, tamam. Geçti, gitti, bitti. Rahatlayacaksın, hafifleyeceksin. Dur o senin meşhur sahneni de ben vereyim kolaylık olsun. Ama rolleri doğru ve gerçeğe uygun konumlandır, tamam mı?

Bu medyayı görüntüleyebilmeniz için üye olmanız ve üye hesabınızla oturum açmanız gerekmektedir.

Senin sorunun da bu işte. Regex seni hasta ediyor..
Mesaj içerikleri, TF üyelerine özeldir
Yanıtın tamamını görüntülemek için oturum açabilir veya üye olabilirsiniz.

Alıntı ile Yanıt