Tekil mesaj gösterimi
Alt 23 Aralık 2022, 10:32   #1
Çevrimiçi
Regex
“En büyük servet, itibardır.”
vBulletin mi? XenForo mu? NEDEN?




vBulletin mi? XenForo mu? NEDEN?
Www.TrendForum.Net

Merhaba arkadaşlar,

Soru gayet basit. Ancak anketi oyladıktan sonra yorum olarak düşüncelerinizi detaylı belirtmenizi rica ediyorum. İlla yazılım tarafından anlayan bir teknik yönetici olmanıza gerek yok, kullanıcı deneyimi açısından da düşünüp sadece arayüzü ve kullanımı da yorumlayabilirsiniz.

Halihazırda ilerleyen günlerde TrendForum için böyle bir geçiş yapsak mı diye yönetimde istişare ediyoruz. Ancak bu, detayları yönetim sırrı kapsamında olduğu için ayrıntı veremiyorum. Şayet yakın gelecekte böyle bir planlama olursa ön duyurusunu mutlaka yaparız. Size sorduğum soru; TrendForum XenForo'ya geçmeli mi değil, vBulletin mi XenForo mu sizce daha iyi? TrendForum özelinde değil, genel düşünüp; sizin bir forumunuz olsa bu iki yazılımdan hangisini seçerdiniz? Ya da takıldığınız forumda hangi altyapının kullanılmasından hoşnut olurdunuz? paralelinde düşünüp yanıtlayın lütfen.

Ben kendi düşüncelerimi detaylı olarak daha sonra yazacağım.

Not: vBulletin derken; alışılagelmiş vBulletin 3 sürümünden bahsediliyor. TrendForum'da da gördüğünüz. Yoksa vBulletin 4 ve vBulletin 5 Connect'in ne kadar dandik olduğunu herkes bildiği için vBulletin şıkkını oyladığınızda; vBulletin 3 anlaşılacaktır. Ha ama siz vBulletin 4'ü falan tercih ediyorsanız "Diğer" seçeneğini oylayıp ayrıca belirtirseniz daha anlaşılır olacaktır.
__________________
  • When injustice becomes law, resistance becomes duty.
 
Alıntı ile Yanıt