Tekil mesaj gösterimi
Alt 10 Ağustos 2026, 12:43   #9
Beatrice
Ruh HalimKeyifli
Yanıt: Geçmişi düşünmek seni mutlu ediyor mu ?

ÖnSezininKankisi kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
@Beatrice benzer konular altta çıkıyor ya. bide alaka düzeyi tam yerin de oluyor bir önceki konuyla. bize geçmişe geleceğe yolculuk yaptırıyorsun.. konuları hortlatışım herhalde bundan mazur gör.

admin'e derdimizi anlattık şimdi sorumuza dönelim.. hazır klavyemiz elimizin altındayken, mobil değilken.

mutlu ediyor mu bilmiyorum da, bazen iyi geliyor. çünkü benim geçmişimde özlediğim biri var.. öyle geçmişte kaldı deyip geçebileceğim biri de değil.. bugün hayatımın içinde olmasa da, benim içimde bıraktığı yer hala aynı. bazen bir an geliyor aklıma, bir sözü, bir gülüşü, küçücük bir hatıra... insanın hem içini burkuyor hem de yüzünde belli belirsiz bir tebessüm bırakıyor..o yüzden geçmişi düşündüğümde sadece üzülmüyorum. aksine bazı zamanlar mutlu bile oluyorum.. çünkü özlemek her zaman kötü bir şey değil bence. bazı insanları özleyebilmiş olmak bile, vaktiyle ne kadar güzel sevdiğinin hatırası..

geçmişe dönmek ister miyim, orası başka mesele..

ama bazı günlere, bazı anlara ve özellikle bir kişiye bir kez daha denk gelmek isterdim. hem de hiç düşünmeden... herkeste vardır bu bir parça bence.

ayrıca bir önzesikamkisi önerisi de yapayım.. hayatınızda ki insanların, canlıların kıymetini bilin. sonra bir gün bir kabrin başında geriye dönebilmek için canınızı bile feda etmek istersiniz, etmeyin boşa çare olmuyor...

Bazı özlemler insanın yüzüne tebessüm ettiren, geçmişte gerçekten güzel bir şey yaşadığını hatırlatan sessiz bir hatıra.. Böyle güzel anılmak hatırlanmak herkese nasip olmaz. O'an geldiğinde aynı hisler içinde hatırlayıp, anmak ve orda bırakmak en doğrusu bence. İyisiyle kötüsüyle geçmiş geçmişte kalmıştır çünkü..
Mesaj içerikleri, TF üyelerine özeldir
Yanıtın tamamını görüntülemek için oturum açabilir veya üye olabilirsiniz.

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.

"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."

Alıntı ile Yanıt