Fenerbahçe'de imza töreninde konuşan yeni transfer Romelu Lukaku, "Burada olmak benim için büyük bir gurur." dedi.
Fenerbahçe, 1+1 yıllığına kadrosuna kattığı Belçikalı santrfor Romelu Lukaku için imza töreni düzenledi.
Romelu Lukaku, transfer sürecinde kulüpten çok büyük destek gördüğünü kaydetti.
Fenerbahçe'de bulunduğu için çok mutlu olduğunu anlatan 33 yaşındaki futbolcu, şöyle konuştu:
"Burada olmak benim için büyük bir gurur. Bunu uzun süredir istiyordum. Bu harika ülkede yaşayacak olmak büyük bir keyif. Türkiye benim için ikinci ev. Babam 30 yaşından sonra burada futbol oynamıştı, ben de üç yaşındaydım. Az da olsa aklımda kalanlar var. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Bizim için önemli olan günün sonunda Fenerbahçe'nin kazanması. Her idmanda sıkı bir şekilde çalışacağız. Taraftarlarımızı mutlu etmek, onları gururlandırmak istiyoruz. Kulübün sahip olduğu arzuyu da görebiliyorum. Dün takım arkadaşlarımla tanıştım. Burada tüm kupaları kazanmak ve başarılı olmak istiyoruz. Avrupa'da da başarılı olmak istiyoruz. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Harika bir ekiple çalışıyorum. Hızlı bir şekilde adapte olma niyetindeyim. Sizinle Türkçe de iletişim kurmak istiyorum. En kısa zamanda taraftarlarla buluşmayı dört gözle bekliyorum. Yakın arkadaşlarımın yüzde ellisi Türk. Bu perspektifte baktığımızda buraya gelmem kaçınılmaz. Kardeşim de daha önce buradaydı. Babamın son golü de burada Fenerbahçe'ye karşıydı diye hatırlıyorum. Kulübün vizyonu çok büyük, benim de çok yüksek hedeflerim var. Profil olarak da rekabetçi bir oyuncuyum, kazanmak istiyorum. Kulübün hedefleriyle benim hedeflerim net bir şekilde örtüşüyor. Bu fırsata sahip olduğum için çok mutluyum, maksimumumu ortaya koyacağım."
mackolik