Tekil mesaj gösterimi
Alt 15 Eylül 2026, 10:30   #7
Enerjik
Ruh HalimEnerjik
Yanıt: Balkonda kadına sopalı dehşet kamerada! Çığlıkları böyle yankılandı

Beatrice kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster

İnsanlar barışabilir ayrılabilir bu onların kararı. Ama o an uygulanan şiddet gerçek ve müdahale edilmesi gereken bir durum. Kadir Şeker olayını örnek göstererek her şiddet olayında ‘bize ne’ demek doğru değil. Birinin hayatı tehlikedeyken ‘sonra barışırlar’ diye seyirci kalmak vicdanen de doğru gelmiyor bana. O zaman gücü yeten yetmeyeni katletsin seyirci kalınsın.

Olay anında orda olsam en fazla polise haber verirdim. Kadir Şeker olayından önce olsaydı ve orada olsaydım boru el değiştirir daha farklı şeyler olurdu.
Bazı olaylar insanları vicdana ters düşse dahi daha akılcı ve garantici daranmaya mecbur bırakıyor. Kanunlar vicdanla paralel değil maalesef. Hanzonun yaptığı hareketi tasnif etmemekle beraber böyle olaylara karışılmamasi taraftarıyım. En fazla emniyete haber verilmeli ki onu da yapmışlar. Ben yıllar önce benzeri bir olaya müdahil oldum. Savcı bana iyi yapmışsın demedi. Kahraman ilan etmedi. Farazi konuşmuyorum. Tecrübe edildi. HAGB verildi sadece. Ben artık çocuk ve hayvan harici kimseye yardım eli uzatılmaması taraftarıyım. Üzgünüm böyle düşünmeme sebep olanlar insanlar.
Mesaj içerikleri, TF üyelerine özeldir
Yanıtın tamamını görüntülemek için oturum açabilir veya üye olabilirsiniz.

Alıntı ile Yanıt