|
Serpentis Noctis kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
|
est biliyorm öyle değilsin zaten de kitap ta sıktı zaten bazen bir okuyorum diğerine bir bakıyorum onun sanki bir değiştirilmiş versiyonu gibi sıkılıyorum hop sonu gelmiyor kitabın , artık kitaptan aldıgım zevki oyunlardan alıyorum tarihi macera orta çağ macera tarzı oyunlar o eksikliğimi biraz kapatıyo hem hikayesi hem güncel bilgileri veriyo sana hem oynayıp hem öğrenmekte ayrı zevk
yaşasın steam allahtan var ileri ki yıllarda artık kitapta kalmayacak zaten gözlüğü bir takıcaz hop romanın içine dalıp görsel hikayeyi deneyimleeycez de bu biz ancak göçtükten sonra gelir fdsfdsf
|
Bende seninle aynı fikirdeyim hepsi birbirinin az değiştirilmiş versiyonu bazilarida hatta tamamen aynı katılıyorum kesinlikle
Ben hala bez bebekteki olaydayim kitabı açıyorsun hepsi kafana gidiyor alfabeler sjdhd öyle birşey olsaydı ama hayall..hayalde yasamakta bazen güzel

Dedigin gibi bir şeyde olabilir gözlük olayı yapay zeka aldı başını gidiyor gorucez inşallah.
Bu gözler film dizi izliyo.ama kitaba gelince yazık gözlere falan shdh olursa alırız gözlük.
Bir mühendis sanırım ağıza takılan proteze işitme engellilerin duyması için icat geliştirmiş teknoloji çok hızla ilerliyo o günler de yakın sen merak etme