Tekil mesaj gösterimi
Alt 01 Ekim 2026, 05:08   #9
Lucifer
Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow...
Ruh HalimKeyifli
Yanıt: Sevmek için güzelliğe mi odaklanmalıyız? Çirkin bir dış görünüşe sahip biri, güzel bir ruh ve kalp ile bağlayamaz mı?

Kalpten seven, kendisini de görsel ve duygusal olarak ölçer biçer ve üç aşağı beş yukarı kendisiyle uyumlu olan ile mutluluğu daha kolay yakalar. Genelde en mantıklı beklenti şudur; elı yüzü düzgün olsun ve beni çok sevsin, bana saygı göstersin. Aynı zamanda bize zorluk çektirmeyecek kadar da geliri olsun. Gelir de çok önemli malesef, gelir olmadan mutlu bir birliktelik çok zor. Ama bunu lüks yaşam ile karıştırmayalım tabi ki, geçinebilecek kadar olan gelirden bahsediyorum. Lüks seven ve lüks ile göz boyayanlar zaten gerçek aşkı bulamıyor, sahte sevgilerle avunup duruyorlar.

Çok güzel veya çok yakışıklı insanalrın genelde burnu havadadır, kibirlidir ve kendilerine denk olanın, yine kendileri gibi olanlar olduğunu düşünürler. Bu yüzden adam akıllı bir ilişki tutturamazlar. TV'deki ünlüler de, en canlı örnekler.
Mesaj içerikleri, TF üyelerine özeldir
Yanıtın tamamını görüntülemek için oturum açabilir veya üye olabilirsiniz.

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
,
bir akşam üzeri deniz kenarısın..."

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.

-
-
-
-
-

28.06.2025 - 25.08.2025 - 10.10.2025 - 09.01.2026 - 24.06.2026

Alıntı ile Yanıt