Tekil mesaj gösterimi
Alt 04 Ocak 2023, 17:27   #10
Çevrimdışı
Dolares
Gold Üye
Yanıt: Kaira's Quotes




Ayrılık değil, özlemek hiç değil; en büyük acı, bu giderek büyüyen boşlukmuş... En büyük dert kimi özlediğini, kimi sevdiğini bilememekmiş... En büyük kayboluş sevip sevip sonunda kimi sevdiğini bilememekmiş... İçimde bir ses durmadan, dünyanın sonu geldi, diyor. Dünyanın sonu bu halime öyle çok uyuyor ki, hiç üzülmeden, hiç korkmadan kabulleniyorum onu. Öylesine bencilim ki, dünyanın sonunu kendim gibi çok seviyorum.

Cezmi Ersöz

A&D

/* Gönderi eklendi: 17:21 | Eski gönderinin zamanı: 17:19 */

Doktor, neden beni önünüzdeki kitapta arıyorsunuz? Ben düşündüğünüz gibi olmak zorunda mıyım? Neden bana bir sıfat yakıştırmak istiyorsunuz? Ben bana yakıştırılan sıfatlardan kurtulabilir miyim diye siz gelmiştim, beni yanıltmayın.


Cezmi Ersöz / Hayallerini yak evi ısıt

A&D

/* Gönderi eklendi: 17:21 | Eski gönderinin zamanı: 17:21 */

Kaybedecek hiçbir şeyim yokken nasıl biri olacağımı merak ediyordum.


Cezmi Ersöz

A&D

/* Gönderi eklendi: 17:22 | Eski gönderinin zamanı: 17:21 */

Beni koparmışlar kendimden bir kere. Beni kendime düşman etmişler. Bu yüzden artık kendim için değil, beni sevmeyenler, yok olup gitmemi isteyenler için kazanmak istiyorum onca başarıyı. Benden nefret edenler için yazılsın istiyorum adım her yere. Beni sevenler için değil, sevmeyenler için hayatımdan çalıyorum. Sevgimden, ömrümden çalıyorum.

Cezmi Ersöz

A&D

/* Gönderi eklendi: 17:23 | Eski gönderinin zamanı: 17:22 */

Yüreğimdeki kum saatini, o göz açıp kapanyıncaya kadar geçen senden, sanki asırlarca tükenmek bilmeyen sensizliğe tersyüz ederek gittin.


Cezmi Ersöz - Şizofren aşka mektup

A&D

/* Gönderi eklendi: 17:23 | Eski gönderinin zamanı: 17:23 */

Yalnızım...Bunca acı,tek bir söze nasıl sığabiliyordu...
Aldım bu sözü dudaklarınızdan,saplayıp kalbimi onunla parçaladım...
Cezmi Ersöz - şizofren aşka mektup

A&D

/* Gönderi eklendi: 17:24 | Eski gönderinin zamanı: 17:23 */

Kapat gözlerini ve bana bak: Ben diye, ne varsa gördüğün; işte o senin yokluğun!..
Cezmi Ersöz - şizofren aşka mektup

A&D

/* Gönderi eklendi: 17:25 | Eski gönderinin zamanı: 17:24 */

- Yüzünü taşıyorum içimde günlerdir; herkesin ilk aşkına benzeyen yüzünü...
- Anlıyorum ki meğer aşklar bile, yaşanan hayatlara kurguluymuş, en dayanıklı sanılan aşk yüzleri bile, yoksul bir ilkokul arkadaşının evini savunurken alıp başını gidiyormuş. Meğer; her zaman, her yerde, her durumda yokmuş yüzünün karşılığı...



Cezmi Ersöz- Kırk yılda bir gibisin

A&D

/* Gönderi eklendi: 17:26 | Eski gönderinin zamanı: 17:25 */

Önce kolunu çekerdin başımın altından, sonra sırtını dönerdin. Usulca sarılırdım sana arkandan, seninle ya da sensiz geçen yılların hasretiyle... Ardından yavaş yavaş kollarımın arasından sıyrılırdın... Yıllardır taşımaktan yorulmadığım hasretin, tenimden tenime akan o ateş, ağır gelirdi bedenine... Uyuyamıyorum, nefes alamıyorum, lütfen sarılma, derdin... Yatağın bir ucuna sığınmış bedeninden kovulmak, hayatından kovulmak gibiydi benim için. Sığındığım, soluk aldığım tek cennetten kovulmak gibiydi. Beni uykunda terk etmen, gerçek hayatta terk edişinden bile ağır gelirdi. Yanıbaşındaki sensizlik, o rutubetli evimdeki, o baştan ayağa sen olan evimdeki unutulmuşluğumdan çok daha ağır gelirdi.


Cezmi Ersöz - şizofren aşka mektup

A&D

/* Gönderi eklendi: 17:27 | Eski gönderinin zamanı: 17:26 */

Aslında kendine güvenli bir kıyı arayan odur. Ama siz onu böyle görmek istemediğiniz için, onun için okyanuslara hep geç kaldığınızı hissedersiniz.

Cezmi Ersöz - Hiçbirşey senden eski değil

A&D
 
Alıntı ile Yanıt