Tekil mesaj gösterimi
Alt 04 Ocak 2023, 21:49   #8
Çevrimiçi
Regex
“En büyük servet, itibardır.”
Yanıt: Ne münasebet




İlk defa Onedio tarzı liste içerik şeklinde sözlük yorumu yapacağım @Ne münasebet hanımefendi, kıymetimi bilin. Bu arada Onedio diyerek sonuçta bir site adı vermiş olduğumdan her an @Beatrice tarafından banlanabilirim ama göze aldım. Şayet banlanacaksam da acısız olsun, acı sevmiyim.

@Ne münasebet kimdir?

- Eski forumumda takılırdı, oradan tanıyorum kendisini. Konulara farklı, özgün ve mizahi yaklaşan değişik bir mizacı var.
- Bu mizacı gözlemlediğim farklı bir yönü de hemcinsleri dahil herkese "sizli" konuşması. Bunu başlarda beyefendi/hanımcım hitaplarına bir devamlılık sağlamak üzere trollce kullandığını -çünkü öyle kullanmasa "sen kimsiniz?" gibi bir şey ortaya çıkardı- sanmıştım ancak öyle değil. Gerçekten de kimseye senli benli konuşmuyor. Sebebi neydi ki? Saygımız sonsuz elbette.
- Bi' ara Elon ve İngilizce üzerinden güzel şakalaşırdık, biraz bayatladı sanırım yıl 2020 falandı. Yeni şeyler bulmamız gerek.
- Ama önce bana olan kızgınlığının geçmesi gerek çünkü en son @Zeze de o devir hikayesini anlatmasına rağmen hiç ses vermedi. @Ne münasebet bi "do" alabilir miyim hanımefendi? "Re" de olur, hem Regex'in Re'si. Ama diyez ve bemol'e girmeyelim. Teşekkür ederim.
- Üstteki hakkında ne düşünüyorsunuz forum oyununda genelde iyi şeyler düşünür. Yok, herkese iyi yorum yazar anlamında mecazi demiyorum. Gerçekten de "iyi şeyler düşünüyorum"dur. Bi' benim için böyle tam iyi şeyler düşünmüyor son 1 yıldır.
- Zamanında seçtiği kullanıcı adını yıllar önce başka biri kullanıyor olduğundan sürekli Fatma sanılmaktan bıkkınlık geçirdiği ve bu yüzden bi' daha kimse nickini başkası ile karıştırmasın, karıştıramasın, buna yeltenemesin ve dahi aklından geçiremesin diye @Ne münasebet gibi bir kullanıcı adı aldığı rivayet edilmektedir. Sahi; bir Fatma vardı, noldu ona? O Fatma buraya gelecek! asdhsdjsjs
- Son olarak; bazı kişiler gibi farklı olayım, marjinal takılayım ya da yerçekimsiz ortamda çilek yiyeyim ama muz tadı gelsin tarzı düşünceleri olan biri değil. Forumları amacına uygun kullanan, kimseyle işi olmayan, fikir ve düşüncelerini kimseye yaranma saiki ile hareket etmeden; içinden geldiği gibi; açık sözlülükle dile getirerek bazen de dozunu ve ayarını iyi tutturarak -burası önemli- mizahi yaklaşımlar gösteren bence gayet zeki biridir. Böyle düşünmesem kimsenin kızgınlığıyla, kırgınlığıyla ya da birilerine bir şeyler açıklamakla ben de uğraşmam zaten.

Sevgiler, saygılar.
__________________
  • When injustice becomes law, resistance becomes duty.
 
Alıntı ile Yanıt