Tekil mesaj gösterimi
Alt 16 Ocak 2023, 18:24   #15
Er Şaban
Charismax
Yanıt: İmamoğlu'nun umre ziyareti

Aykut kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster

"Zaten yakında ben daha Müslümanım diye yarışacaklar.
Ey millet bana rey (oy) ver, ben daha iyi Müslümanım diyecekler!"
Üstad Kadir Mısıroğlu'nun

Kendisini tanımlamış mübarek ... Her güzel söz söyleyeni baş tacı yaparsak millet olarak çok çekeriz...

Kadir mısıroğlunun manevi bilgeliğini severim anlatımları halk dili edebiyatımsı öyle bir edebiyat olmasa bile.. ama kendi yorumları kendi düşüncelerini bağlar.. Şu bir muhabbet vardı.. falanca cumhuriyet olacağına varsın gitsin alınsaydık gibi.. Bunu vatan hainleri söyler.. bunu diyenlerinde müslüman mı değil mi tartışması yapılır muallak'ta kalır .. Kadir mısıroğlu islam dini içerikli konuşmalar yapmasa baş tacı edilebilirdi... Kendi yorum görüşleriyle yaptığı söyleyişiler onun karakterini rengini ortaya koyuyor... Birde aklı ile bir problemi olabilir.. Keşke bir tedavi etselerdi'de ne diyor bu derken napıyor nasıl kafa çalışıyor olayına el atsalardı...
Şimdi üstad'ım diyen birisiyle bu tür tartışmalar olmaz benim üstad'ım falan değil.. ama bu benim onu eleştiremeyeceğim anlamına gelmez.. bu ülkede peygambere hakaret edilmiş kaldı'ki bunlar kim diyebilirim..

Görüş farklılığı ayrılığı olabilir ama burada'ki görüşüm benim kendi görüşüm bu adam vatan haini ilan edilmeli.. destekleyen sempati besleyenleride cahil olarak görüyorum açıkcası.. şimdi bana mı diyorsun ? ben seviyorum bu adamı diyor olabilirsin.. ben seni tanımıyorum adamın peşinden koşan herkese diyorum bunu .. zira kenan evrende birilerince kahramandı.. şimdiki durumunu biliyorsunuz..

Neyse namaz kılmayanların 5 vakiti olmayanların savunup dindar olması gibi birşey çıkar burdan.. ben bir çay değil'de kola içeyim...

Bu arada alıntılama sebebim söz için senin için değil...
Mesaj içerikleri, TF üyelerine özeldir
Yanıtın tamamını görüntülemek için oturum açabilir veya üye olabilirsiniz.

Alıntı ile Yanıt