Tekil mesaj gösterimi
Alt 18 Ocak 2023, 00:30   #644
Destina
Yanıt: Düşün ki o bunu okuyacak

Ben mesela x kişiyle konuşuyorum gelmiş bana y kişi hakkında atıp tutuyor çünkü sanıyor ki benim o y kişi ile muhabbetim yok, sen tanımazsın bak o şöyledir böyledir ayaklarına giriyor. Ben de gidip y kişiye ya kanka x kişiyi tanır mısın? dediğim de yok tanımıyorum diyor. Seni tanımayan birini sen nerden tanıyon da kötü kötü konuşuyon kardeş hayırdır? neyse bende ss'leri sallıyorum (en sevdiğim) sonra gidip y kişi x kişiye hesap soruyor, x kişi de diyor ki yok kardeşim ben seni tanımam etmem ki hakkında atıp tutayım kim demişse yalandır valla diyor. Destina bana ss attı hayırdır la sen diye ortalık kızışıyor sonra gidip beraber ağzına falan sıçıyoruz. (bu daha çok sevdiğim şey)

Yani demem o ki pc arkasından bile korkan, ben demedim diyipte iş yakalanana kadar erkeklik/kadınlık yapan asalaklarsınız reel de sizi düşünemiyorum bile. dflkhdkjfhgfgh

Hadi bebeem geçmiş olsun Destina'ya bulaşılmaz bu yazılı olmayan bir kuraldır. Çok pis harcarım. :destina:
En sevmediğim şey de ona buna birilerini kötülemek o kişiyle bi sıkıntınız varsa kendiniz tek başınıza uğraşın, uğraşamıyorsanız ötede oynayın bebeler.
Mesaj içerikleri, TF üyelerine özeldir
Yanıtın tamamını görüntülemek için oturum açabilir veya üye olabilirsiniz.

Son düzenleyen Destina; 18 Ocak 2023, 00:33.

Alıntı ile Yanıt