Konu: Genel Sohbet
Tekil mesaj gösterimi
Alt 20 Ocak 2023, 21:04   #1589
Zeze
Yanıt: Genel Sohbet

Bahtiyar kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster

@Zeze. Yenge hanım.. iyice hanımköylü yapmışsın bizim oğlanı. Eyvallah. Ama beklediğimiz bir şeydi aslında. Adam erkekliğe b*k sürmek için elinden geleni yapıyor Maşallah. Şuraya bir nazar boncuğu koyalım. Allah hanımköylülüğüne zeval getirmesin kardeşim. Amin.

Sana bir soru
Nişanlısın veya evlisin, eşinin ircde takılmasından rahatsız olmuyorsan eğer, sende istediğin gibi takılabilirsin tabi ki
Ama rahatsız oluyorsan eğer işte onu da senin düşünüp ona göre adım atman gerekir bence

Benim irc geçmişim yok. Anlamam da. Ongun'a hiçbir zaman hiçbir konuda müdahale etmedim, ömrümün sonuna kadar da değişmez bu
Ama Ongun'u benden daha fazla uzun yıllardır tanıyorsun sen Ona güveni olmayan birine Eyvallahı olmaz
Nerede ne şekilde davranması gerektiğini çok iyi biliyor, biliyorsun. Ve benim ona karışmamı gerektirecek bir şey olmadı hiç
Eğer irce girerse de yanlış birşey yapmayacağını bildiğim için yine sorun yapmam ki Şu hayatta en çok güvendiğin kim diye sorarsan Ongun derim.

Mesela normalde Ongun trendde diye hemen kıskanıp üye olmam lazımdı ama ben üye olmadım Nişan konusu açıldığı için tebriklerinizi kabul etmek için geldim Forum ortamında çok canım cicim olmayı istemediğimizden ilişkimizi de bugüne kadar yansıtmadık internet ortamına zaten sende biliyorsundur.

Asıl ben Beyim köylüyüm demek için ve hem hazır senden de böyle bir mesaj gelmişken senin aracığınla yazayım dedim

Düğüne bekleriz

Alıntı ile Yanıt