Konu
:
IRC forum sitelerinin title ve metalarını genel forum eklemeleri yaparak güncellemesi
Tekil mesaj gösterimi
28 Ocak 2023, 23:02
#
6
Bahtiyar
Bazen bir hayalin gerçekleşmez,
bütün hayallerine küsersin..
Yanıt: IRC forum sitelerinin title ve metalarını genel forum eklemeleri yaparak güncellemesi
Beatrice
kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
Bunu yapanlara Gül geç @
Bahtiyar
En sinir olduğum olaylardan biri ben bıraktıktan sonra gelip yapılan çalışmaları PC'e çekmesi. İzin alırsın düzenleyen kişiden eyvallah. Yahu şurada mesela Ongun'a söylemeden veya o bana "kanka şunu indir arşiv de kalsın biz yapmıştık zaten" demeden indirmem. Bknz; TR dil paketi. Ongun tarafından en ince ayrıntısına kadar TR'e çevirisi yapıldı. Eminim Türkiye genelinde bu denli düzgün çevirisi olan bir paket yoktur. Adam yanlış veya hatalı çeviri görünce tilt oluyor mesela. Uyarı, spam, iletişim vs her şey çevirilmiş durumda. Ufak tefek bazı şeyleri de ben çevirdim.
Harbi çok kötü ayar oluyorum öyle olunca. İzin alırsın forum sahibinden veya yapan kişiden, okey derlerse indirirsin. En iyi niyetle bile "kardeş yapmışsınız elinize sağlık şu eklentiyi veya TR'sini indirdim" der yine makbule geçer.
Şu an yeni bi forum kurulsa bizim vBulletine dair bütün temel eklentiler var ama hepsi Türkçe değil.
vBulletin kategorimiz zengin yani.
Bahtiyar
Kullanıcı profil bilgilerini göster
Bahtiyar kullanıcısına özel mesaj gönder
Bahtiyar - Daha fazla Mesajını bul