|
KoJiRo kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
|
Öcüleştirme diye birşey yok ben gördüklerimi yazıyorum ben 2005 te askerdim annem yemin törenine geldi başı kapalı diye almadılar benim canımı sıkma birader anladınmı sol cenah islam düşmanı % 99 u kalkmışsın bana burda hikaye anlatıyorsun ben imamhatip lisesinde okudum diye hiç bir okul almadı 1999 da imamhatipten geldiysen oraya git biz almıyoruz dediler sen daha anne karnındaydın anlaşılan azımı açtırtma benim manevi olarak çok canım yandı acısını senden çıkartırım
Son olarak tutuklama kararı verebilir bak bakalım idam etmişmi birini cumhurbaşkanı sizinkiler asmasını iyi biliyor bize laf yapıyorsunuz.
|
2005'te iktidarda sosyalist emekçiler ve işçiler komünist partisi vardı zaten, 3 Kasım 2002'de gelen AKP değildi, ben halüs görüyorum. Deniz Gezmiş ve yol arkadaşlarını asanlar da solculardı değil mi? Dediğin 1998-1999 döneminde iktidarda kim vardı? Ecevit diyeceksin, eee? Sadece o mu? Mesut Yılmaz'ı ve şu an seninkinin kankasını ne yapacağız? Bu arada Apo şerefsizi Türkiye'ye getirildiğinde sırf Avrupa Birliğine uyum kapsamında, aslında Amerika'ya verilen söz nedeniyle onu asmamak için idam kaldırıldı, idam kaldırılırken de altında seninkinin şu anki kankasının imzası vardı, bunu da biliyorsun değil mi? Yani idam cezasını senin Cumhurbaşkanın kaldırmadı. Hatta tekrar gelsin diye de uğraşıyor.
Şu mesajını neresinden tutsam düzeltemem de, "benim canımı sıkma", "hırsımı senden çıkartırım" gibi bir üslup karşısında tartışmaya gerek duymam. En büyük sorunumuz bu agresiflik, mağdur edebiyatı ve cehalet. Sensin, tamam.