Tekil mesaj gösterimi
Alt 05 Şubat 2023, 23:40   #5
Bahtiyar
Bazen bir hayalin gerçekleşmez,
bütün hayallerine küsersin..
Yanıt: Sizce Galatasaray - Trabzon maçı nasıl sonuçlanır?

Razor kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Ben işin goygoyundayım aslında,maç izlemek veyahut fanatiklik benlik değil maalesef.
Çok iyi defans ve forvetim.Genelde PlayStation tarafında da ezici tarafım ama diğer türlüsü bende yok gibi.
Değişmeyen bir gerçek şu ama; Türk takımlarında artık yabancılar fazlalık durumda : )

Yazmak için PC'e geçmeyi bekledim.

Bizim Türk futbolu kötü değil aslında ama iyi yönetilmiyor. Türk teknik direktörlerine şans verilmiyor. Bak İlhan Palut diye bir adam var şu anda boşta. Konyaspor ne yaptı? Takımı düze getiren, futbolu futbolcuların ruhuna aktaran teknik adamı "Yeni kan lazımdı" adı altında gönderdi yabancı bir teknik direktör getirdi. İlhan Palut'a ver milli takımı, önümüzdeki dünya kupasında finale oynamazsak bir şey bilmiyorum. Adam başına gelipte dokunuşlarının olmadığı takım yok ama şu an boşta. Ben fanatik Galatasaray ve memleketimin takımını tutuyorum değil mi? Ezeli rakibimiz Fenerbahçe değil mi? Ver o takımı İlhan Palut'a sezon sonuna kadar bu takımla en çok kaybedeceği maç Galatasaray - Fenerbahçe maçı olur sadece. Belki onuda kazanır. İsmail Kartal gibi bir adam vardı Jesus öncesi. Fenerbahçe'ye şiir gibi top oynatıyordu. Yahu ben ezeli rakip takımının taraftarıyım. İsterim, kazansın lig çekişmeli olsun; hak eden kimse o şampiyon olsun. Elbette Galatasaray olsun isterim ama bu saatten sonra bile olsa sezon sonuna kadar Fenerbahçe dolu dizgin kayıpsız giderse şampiyon olsun hakkıdır derim.

Maalesef kulüplerimiz Türk teknik adamlara güvenmiyor, zaman vermiyor. Ama yabancı bir teknik direktöre 10-12 hafta şans verebiliyor. Bak şu an Ömer Erdoğan boşta olan bir teknik direktör. Orta halli bir anadolu takımına ver oynatır. Sistemi olan bir teknik adam ki Ankaragücü'ne çok şey kattı öyle bıraktı. Sahip çıkılsaydı o adam bırakır mıydı kulübü hiç? Ben çoğunlukla futbol manyağıyım. Hatta olur da evlenirsem böyle bir hatunla evlenmek isterim ahaha. En azından Galatasaray fanatiği olsun baba.

Bak Galatasaray 5-6 hafta kötü gitse taraftar homurdanmaya başlar. Ama bu Fenerbahçe'nin Ali Koç aşkını anlayamıyorum. Kardeşim sen 9 yıldır şampiyon olamıyorsun. Bunu TFF veya MHK'a bağlayamazsın. 9 yıl boyunca işler iyi gitmiyorsa başkanı değiştireceksin. Helal olsun Ali Koç'a müthiş uyutuyor Fenerbahçe taraftarını. Bu acı bir gerçek.

Ben eğer canım sıkkınsa ve canım maç izlemek istiyorsa Birleşik Arap Emirlikleri ligini bile izlerim. Yeri geliyor gece NBA izliyorum. Yeri geliyor sabahları Avustralya ligini izliyorum ve müthiş açık bir futbol anlayışları var. Ayrıca hakemler sertliğe müsade ettiği için bol gol ve maç az duruyor. Allah'ın Avustralya ligi, toplasan süper liglerinde 10 takım var ama müthiş seyir zevki yüksek maçlar oluyor.

Anlatabiliyorumdur umarım.
Mesaj içerikleri, TF üyelerine özeldir
Yanıtın tamamını görüntülemek için oturum açabilir veya üye olabilirsiniz.

Alıntı ile Yanıt