Tekil mesaj gösterimi
Alt 07 Şubat 2023, 21:59   #14
Çevrimdışı
ihaveanidea
Platin Üye
Yanıt: Bu burada duracak.




Er Şaban kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Kimse beni tanımaz bilmez öyle olduğunu idda ederler ama şurda oturmuşum tavşan kanı içiyorum kendi kendine hep bir kurulurlar Bunu bilmeyen insanda yok hani şu 3 senede... Sen şu hangi köyün çobanı olayından yaralandın ordan içinde kaldı anlıyorum seni.. Ama ben senin abinimdir muhtemelen.. Sübyancı değilim yoksa çatırdattığım milf abilerin var senin (:
Şimdi benim burada tepki verdiğim olay bir siyasi görüş değil zamanlama olayı.. Bunu karşı partili tavri gibi algılamanda senin zaten karşıt görüş olduğunu belli ediyor.. Ama ben partili değilim... Yani çok yanlış yorum çok yanlış zaman.. İyi'ki eşin dost akraban bina altında kalmamış.. Yoksa buralarda bu yorumların peşine düşmezdin... Elim'de Ardım'da sağlamdır.. Sen oturduğun taşları iyi bi yokla.. Ben milliyetçi bir insanım ve böyle zamanlarda yapılan her türlü paylaşım yorum ister istemez benim dikkatimi çeker.. Şu insanların algı ve duyarları kasılmasa ülke çok daha iyi olacak biliyon mu alfa çocuk bi sakin ol olaylar bi bitsin sonra oynarı.. @beatrce bir daha bu adam için bana mesaj atma.. ben ilkinde yanılmadım zaten senin hatrınaydı.. sakın zeyno ...

/* Gönderi eklendi: 21:56 | Eski gönderinin zamanı: 21:55 */



Sen'de mi şakasın ? sen avukat sın dimi ?


Olayın benim avuakt olmamla ne alakası var dengesiz misin sen? Göçüklerin altında imdat sesleri yükselirken, insanlar tavuk gibi anasını, babasını, eşini, evladını kaybeden ve soğuktan üşümüş bedenlerini teslim alırken cumhur ittifakı zart zurt diyen ben miyim? Reis yoklaması çeken ben miyim? Nasıl bir düşünce yapın var ya senin iğrenç adam.