|
Ne münasebet kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
|
merhaba xena hanım, tam foruma girince gözleriniz ilk kimi arıyor oyununda nickinizi yazacakken bildirimiz geldi, ne hoş tesadüfler bunlar?
geçen ronaldo'nun fotoğrafının altında ronaldo'yu da boykot ediyorlardı bizimkiler, yardımlaşma dayanışma güzel ancak böyle yapılarak bazı şeylerin de üstü kapanıyor. ay siyasete girecekmisiz gibime geliyor derhal çıkalım bu konudan!
|
Aman efendim beni gözleriniz araması muazzam bir duygu anlatamam hoş olan tesadüfe bakar mısınız aynı duygular içerisindeyim!
Ronaldo konusunda da bende denk geldim, hiçbir paylaşımı olmamış tarzında bilemiyorum sevilen sayılan bir futbolcu idi bizim için !
doğruysa eğer derinden üzdü tabiki bu günlerimizde düşmanlık, kinlik ve kibirlik bir kenara atılmalı ve insanlık namına arıyor bazı şeyler.
"Ansızın bir gece çökeriz " dediğimiz , Yunanistan halkının bizimle acılarımızı paylaşması ve yardıma gelmesi tekrarı halinde bizlerin yanındaymış duygusu bile vermesi, bizi etkilemiş durumda ..
Ve birçok şeyi yaşamış durumdayız..
Siyasi işler olmasa inanın ki , insanlar birbiriyle iyi geçinecek durumda lakin bu günlerde siyasi anlamda bir anlam yüklememiz doğru değildir.
Acıları derinden yaşadık ve bizler kahrolduk..
Dile gelinmiyor bazı şeyler..
Halen gülemiyor durumdayız ..