Tekil mesaj gösterimi
Alt 26 Mayıs 2022, 22:15   #445
Never Give Up
Your Ego, My Lego
Yanıt: İçindeki Cümleyi Söyle

Bu arada ben yukarıdaki uzun mesajı konuma müdahaleden hoşlanmadığım için yazdım. Şikayet edildiğimden haberim yoktu Bunu da sağolsun bir arkadaş attı..

https://www.trendforum.net/onerileri...erilmiyor.html

Bu konuyu görsem bu uzun mesajı da yazmazdım.. Şaka gibi..

Olay çok başka cidden etik olmaz burada paylaşmam. Ama kısaca,
Bu beni şikayet arkadaşın, maalesef hakkını savunmuştum. Fikir özgürlüğünü savunmuştum. Bu arkadaş için mesaj atmıştım.. Benim için adalettir esas olan.. İnsanların fikrine bakmam.
Bu arkadaş da haksız yere beni şikayet etmiş ve haksızlık yapılmış.. Herkes kendine yakışanı yapar diyorum.. Herkesin kendi kalitesi.. Bana yakışan budur..
Neden olmuş haksızlığa.. Bu arkadaş beni de fikirlerimi de tanımaz.. Bir de konuda benim için ateist filan demiş, tamamen saçma. Bu arada haksızlık yapılsın ben yine hakkını savunurum Tek kelimeyle şaka gibi şuan gerçekten güldüm baya

Sorun yok onun da şikayet hakkı var, ama ben bir saygısızlık yapmadım. Konun içerğinden bağımsız, içerğinde de kötü bir şey yok da. Doğru bir konu..
Ben bu şahsa da kırılmadım, herkes kendine yakışanı yapar diyorum. Ben eleştiriye açık biriyim beni eleştirebilirsiniz, bakın o konu kilitlenip taşınmasa benim yazılan hiçbir yorumda da ve şikayette de sorun yok. Ben her türlü eleştiriye açık biriyim.. Yapılan müdahale haksızlıktır. Yetki sahibidir sorumlu olan.. Popülizm yapılmış.. Neyse..

İnsanların birbirine hoşgörüsünün kalmamasının ne kötü, sağcısı solcusu şuncusu buncusu.. Herkes kirlenmiş. Yaşanacak bir yer olmaktan çıkmış bu ülke.. Vize ve pasaportta çıkarttım. Zaten köle ucuza çalışıyoruz ülkemi sevdiğimiz için burdayız.. Ama bu ülke cidden yaşanacak yer olmaktan çıktı.

Nedir bu herkes birbiriyle uğraşma derdinde..
Adalet yok bir de.. En kötüsü.. Uzun bir şey yazmaya gerek yok. Mehmet Akif çok güzel demiş..

Müslümanlık nerde! Bizden geçmiş insanlık bile...
Adem aldatmaksa maksad, aldanan yok, nafile!
Kaç hakiki müslüman gördümse, hep makberdedir;
Müslümanlık, bilmem amma, galiba göklerdedir;
Mesaj içerikleri, TF üyelerine özeldir
Yanıtın tamamını görüntülemek için oturum açabilir veya üye olabilirsiniz.
#SOMA