Konu: R10
Tekil mesaj gösterimi
Alt 20 Mart 2023, 09:53   #17
Regex
rgxadmn
Ruh HalimMesgul
Yanıt: R10

Asi Ruh kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
30 Aralık 2008 den beri üyeyim her yer gitti orası kaldı.

Ağustos 2008 üyesiydim, 2016'da sildirip tekrar üye oldum. Şu an 21 Kasım 2016 üyesi olarak gözüküyorum.

En yoğun vakit geçirdiğim zamanlar veri kaybı yaşanıp 18 ay forumun geri gittiği 2011-2012 dönemi ve sonrasında 2014'e kadar hem freelancer işler yapıyordum hem de o zamanki ortam mükemmele yakındı. Hitit yönetimi rüşvet konularıyla adını andırınca şu anki sahibi Coşkun Çetin önce foruma hissedar oldu, takriben de tamamını aldı. Coşkun Çetin döneminden itibaren paranın hükmü forum içi adalet konularında geçmemeye başladı ki bu harika bir gelişme. Nice kurumsal ve kurumsalplus üyeler, insanları mağdur ettiklerinde gözünün yaşına bakılmadan siteden gönderiliyorlar.

Internet sektöründe aktif ticaret hayatımı sürdürüyor olsam muhtemelen yine her gün girdiğim bir mecra olurdu. Biraz yönetimden dolayı değil de, internetin yaygınlaşması ve tamamen artık işin paraya dönüşmesinden dolayı o eski ortamın keyfini alamıyorum. Yani zamanla webmaster yardımlaşma ve dayanışma platformundan webmaster ve e-ticaret platformu kategorisine evrildi. Ama öyle de böyle de R10 güzeldir, Türkiye'nin en iyisidir.

Alıntı ile Yanıt