Tekil mesaj gösterimi
Alt 22 Mart 2023, 01:04   #2
Çevrimiçi
Astrea
Yanıt: Kahve Falına Bakma Yöntemleri




Kahve Falında Önemli Noktalar

Kahve falına bakılma esnasında dikkat edilmesi gereken noktalar vardır. Bu noktalara önem verilmesi durumunda kahve falının bakılması başarılı bir şekilde gerçekleşmiş olur. Aşağıda kahve falının bakılmasında dikkat edilmesi gereken noktalar yer alır. Bu noktaları şu şekilde sıralayabiliriz:

Kahve falına bakacak kişi hakkında zihninizde bazı çağrışımlar yapmanız gerekir. Yani fala bakmadan önce kişi hakkında zihninizde bilgilerin yer etmesi gerekir.Bununla birlikte kahve fincanında meydana gelen şekiller ile falına baktığınız şahıs arasında bir bağlantı kurmanız gerekir.Bağlantıyı kurduktan sonra benzetmeler ve yorumlar yaparak kahve fincanında bulunan şekilleri gelecek ile ilişkilendirmelisiniz.Bunun sonucunda da kahve falına baktığınız insanın geleceği ile ilgili gerekli olan bilgileri elde etmiş olursunuz.

Yukarıda verilen hususlara dikkat edildiği sürece kahve falına bakmak kolay bir hale dönüşür.* Kahve falına bakılması için kesinlikle içten ve samimi bir şekilde karşı tarafa odaklanmanız ve yoğunlaşmanız gerekir. Konsantrasyonunuzu toplamanız durumunda daha iyi bir şekilde kahve falına bakıp yorumlamalar yapabilirsiniz.
__________________
..




İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.



sağ tarafımda davam sol tarafımda rap var...

Gecem itilaf devletleri
Sanki ben, İstiklal Marşı'yım



 
Alıntı ile Yanıt