Tekil mesaj gösterimi
Alt 22 Mart 2023, 01:07   #7
Çevrimiçi
Astrea
Yanıt: Kahve Falına Bakma Yöntemleri




Kahve Fincanı Kapatmanın Yöntemi

Kahve fincanının kapatılmasında*detayları göz ardı etmemek gerekir. Kahve fincanın kapatılmasında istenilen detayların uygulanması sonucunda içerisinde yer alan telvelerin şekilleri kahve soğuduktan sonra düzgün bir şekilde ortaya çıkar. Aşağıda*kahve fincanın kapatılmasının nasıl yapılacağı*sırasıyla anlatılmaktadır:

Kahvenin kapatılmasından önce kahveyi yavaş içmek gerekir.Özellikle telvenin kesinlikle en dibe düşmesini engellemekte yarar vardır.Kahvelerin içilmesinden sonra fincanın altını kahvenin üzerine kapatarak sırasıyla sağa ve sola döndürme işlemi yapılmalıdır. Döndürme işlemi 1 veya 2 defa yapılmalıdır.Bu işlemden sonra kahve fincanını kapatırken kapatma yönü size doğru ise, sizin geleceğiniz hakkında bilgiler elde edilir. Fakat kahve fincanını kapatırken dışa doğru kapatma işlemi yaptıysanız, çevreniz hakkında bilgilerin elde edilmesini sağlamış olursunuz.Kahve fincanının isteğe göre kapatılması sonucunda bir süre soğuması için bekletilir.Soğuduktan sonra ortaya çıkan telveler üzerindeki şekillerin yorumlanması yapılarak gelecek hakkında bilgiler verilir.

Yukarıda verilen adımların eksiksiz bir şekilde yapılmasının ardından kahve fincanının kapatılması başarılı bir şekilde gerçekleşmiş olur.
__________________
..




İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.



sağ tarafımda davam sol tarafımda rap var...

Gecem itilaf devletleri
Sanki ben, İstiklal Marşı'yım



 
Alıntı ile Yanıt